bungie-zatim-novou-znacku-neoznami
Novinka Bungie zatím novou značku neoznámí

Bungie zatím novou značku neoznámí

Marek Švrkala

Marek Švrkala

30. 4. 2010 15:39 1
Reklama

Včera z ničeho nic celý videoherní svět překvapila zpráva o desetiletém partnerství mezi vývojáři ze studia Bungie a vydavatelskou společností Activision, kterou jsme ještě pozdě večer podrobněji rozebrali. Takováto událost samozřejmě herní scénou pořádně zahýbala, pro obyčejné pařany jsou ale jednoznačně nejdůležitější výsledky spolupráce – samotné hry. Jaký bude nový projekt studia po konci se sérií Halo? Podle některých spekulací, které celý den proudily vlnami internetu, se debatovalo například o tom, že Bungie oznámí novou značku ve spolupráci s Activisionem už na letošním ročníku výstavy E3. Avšak komunitní manažer Bungie Brian Jarrard tuto informaci v rozhovoru pro Edge rázně popřel.

„Novou hru rozhodně na E3 neukážeme. Bylo naším záměrem pouze oznámit tuto dohodu a vrhnout se zpátky do práce jako vždycky a zároveň mít jistotu, že se o budoucnost nemusíme starat. Chceme se plně zaměřit na Reach. Máme s ním ještě hodně práce, teprve jej musíme dokončit a pak projekt dále podporovat. O našem dalším titulu tak tento rok nic neuslyšíte,“ řekl Brian Jarrard.

O plánech na novou značku, která bude s nejvyšší pravděpodobností multiplatformní, se ale Jarrard rozpovídal alespoň v trochu obecnější rovině. „Máme některé bláznivé, ambiciózní a grandiózní plány, co bychom rádi dále v našem akční světě udělali, a jak bychom vytvořili další příběhy a zážitky, jež chceme ukázat světu. Nyní je tak posuzujeme z dlouhodobého hlediska po stránce kreativity a vývoje. Tato dohoda nám pomohla uchopit naši vizi a dosáhnout toho, co vytvoříme v další dekádě.“ Věřme, že z této spolupráce nakonec budou těžit nejvíce hráči.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama