the-fight-lo-ve-vyvojarskem-denicku
Novinka The Fight: LO ve vývojářském deníčku

The Fight: LO ve vývojářském deníčku

Erik Omar

Erik Omar

17. 4. 2010 04:56
Reklama

Producent bojové street-akce The Fight: Lights Out, jež bude jednou z launchových titulů pro novou pohybovou periferii Playstation Move, John McLaughin zveřejnil nové informace týkající se mimo jiné vývoje. Tak například odhalil, že se s týmem momentálně nachází ve stádiu alpha.

„Měli jsme velmi pozitivní reakce od všech, kdo hru hráli na GDS ještě pod pracovním názvem „Motion Fighter“ a od té doby jsme tvrdě pracovali na jejím dokončení. Momentálně se nacházíme v alpha fázi a začíná to vypadat k světu,“ prozradil McLaughin.

Spolu s novými informacemi bylo zveřejněno i krátké video, které předvádí, jak se hra ovládá. Bohužel reakce avatara na obrazovce se nám zdáli mírně opožděné, ovšem jedná se o pre-alpha build a v konečné verzi může být všemu jinak.

„Nahráli jsme tuny pohybů, abychom zajistili, že bude každý úder, každá reakce, každá rána pod pás a každý knockout přirozený a vtáhne hráče do akce. Jen s PS3 ovladačem Move budete schopni rozdávat rány s nesmírnou přesností,“ dodal McLaughin.

Zní to skvěle. Jen aby se vyřčené sliby opravdu naplnily, jelikož dle našeho názoru bude mít Move na poli bojových her ve „full body“ pohybovém ovladači od Microsoftu velkého konkurenta. Každý totiž svého protivníka radši doslova nakope tam, kde slunce nesvítí, než aby mu s bambulkami dával kaštana.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama