prvni-info-o-novem-fps-od-codemasters
Novinka První info o novém FPS od Codemasters

První info o novém FPS od Codemasters

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

9. 3. 2010 15:47
Reklama

Včera došlo na odhalení nového FPS od Codemasters, nazvaného Bodycount, a dnes se objevily první detaily, popisující základní prvky hry a fragmenty příběhu; nebudeme vás proto dále zdržovat. Hra se bude točit kolem tajemné organizaci s prostým jménem The Network, kde bude hlavní postava vykonávat funkci agenta. Jeho akce budou v drtivé většině případů naprosto přímočaré, s cílem nezanechat po sobě žádné svědky. Střílet se tedy bude na všechno, co se hne, bez ohledu na počty. Snad i proto se hra jmenuje Bodycount a nepřátelé nesou anonymní označení Targets, tedy cíle. Až dosud by se hra mohla jevit jako další titul z dlouhé řady stříleček bez mozku, vývojáři však slibují pověstné „něco navíc“.

Prvkem, který by vás měl v Bodycount posadit na zadek, bude rozmanitost prostředí a možnost cokoliv zničit. Na mysli tím vývojáři mají samozřejmě i úkryty vás, či vašich nepřátel tak, aby nikde nebylo příliš bezpečno. Přičteme-li k tomu i slíbený kooperativní multiplayer, mohla by z toho být vskutku svižná a intenzivní akce, jak se slibuje v tiskové zprávě. Ostatně, jak už víte ze včerejška, za hrou stojí Stuart Black, který má na triku lehce egoisticky nazvanou akci Black, která se, alespoň takhle na papíře, Bodycountu velmi podobá: „Víte, my všichni tady jsme obrovskými fanoušky FPS. A jestli byl takový Race Driver: GRID o ultimátním zážitku ze závodění, tak všechno v Bodycount bude stoprocentně zaměřené na kulku a její dopad na svět,“ vysvětluje Black a dodává, že cílem je vytvořit hru se stále se měnícím prostředím.

Pomoci by tomu měl i interně vyvinutý engine EGO, který jsme mohli vidět například ve hrách Dirt 2, nebo Operation Flashpoint: Dragon Rising. Bohužel, na posuzování kvality ze dvou dostupných obrázků je ještě moc brzy, nezbývá tedy nic jiného, než počkat na bližší informace, které by se měly objevit v příštím týdnu po vydání Oficiálního Xbox a PlayStation magazínu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama