star-trek-online-nemusi-zustat-jen-na-pc
Novinka Star Trek Online nemusí zůstat jen na PC

Star Trek Online nemusí zůstat jen na PC

Jaromír Möwald

Jaromír Möwald

1. 2. 2010 19:55
Reklama

Online hry na konzolích zatím stále čekají na první titul, který prolomí pomyslnou bariéru vyřešení problému pravidelných měsíčních poplatků. Tím prvním by mohl být klidně Star Trek Online, jehož betaverze právě v těchto dnech probíhá. Vývojáři ze studia Cryptic by totiž vůbec nebyli proti konzolové verzi svého posledního MMO majstrštyku. Výkonný producent Craig Zinkievich navíc říká, že je vše odvislé od toho, jak úspěšná bude PC verze, která vyjde už tento pátek.

"Rozhodně bychom o konzolovou verzi měli zájem. Ze začátku se ovšem budeme výhradně soustředit pouze na PC, nicméně v Crypticu razíme myšlenku, že naše hry by měly být na co největší počet platforem. Je však nutné počkat jak si Star Trek Online povede a až poté se zabývat tím, v jaké podobě ho případně převedeme na konzole."

Ani slovo o tom, že by pro hraní byly nutné měsíční poplatky. Nicméně je hezké poznamenat, že Cryptic nabízí k PC verzi Star Trek Online také verzi s předplacenou doživotní kartou za 154 liber (nejakých 4500 Kč). Tolik se na konzolích dá pro porovnání utratit třeba za kompletní set Rock Bandu/Guitar Hero.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama