bioware-uz-pracuji-na-mass-effectu-3
Novinka Bioware už pracují na Mass Effectu 3

Bioware už pracují na Mass Effectu 3

Marek Švrkala

Marek Švrkala

29. 1. 2010 16:06 3
Reklama

Na zahraničním serveru Eurogamer proběhl live chat čtenářů s Rayem Muzykou, zakladatelem vývojářského studia Bioware. Otázky se točily hlavně kolem druhého Mass Effectu, který se stal hitem posledních dnů a už stihl přesáhnout hranici dvou milionů prodaných kopií po celém světě. Muzyka v rozhovoru na dotaz o završení trilogie odpověděl: „Ještě jsme oficiálně Mass Effect 3 neoznámili (přesto mohu říci, že na něm tým pracuje). Proto je trochu brzo mluvit o datu vydání.“ Velké oznámení se možná chystá na červnovou E3.

Muzyka také komentoval vztah studia k PlayStationu. „Dragon Age byl náš první projekt na PS3 a dopadl velmi dobře. PS3 je skvělý systém a my si užíváme vývoj na něj, stejně jako na Xbox 360, PC i další platformy. Mohu říci, že ve studiu, které vedu, pracujeme na několika hrách pro PS3 i pro Xbox 360. Neřeknu ale, o jaké tituly jde, stále ještě nebyly oznámeny,“ uvedl Muzyka.

Zatím tak nezbývá, než se radovat a náležitě si užívat pařbu vydařeného druhého dílu Mass Effectu a těšit se na výstavu E3, která proběhne 15. až 17. června v Los Angeles. Právě na ní bychom se mohli dočkat zajímavých odhalení a to nejen od Bioware.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama