assassin-s-creed-2-dlc-v-detailech
Novinka Assassin´s Creed 2 DLC v detailech

Assassin´s Creed 2 DLC v detailech

Michal Maliarov

Michal Maliarov

17. 12. 2009 09:33
Reklama

Zatímco mnozí stále pobíhají po Benátkách se schovanou čepelí, Ubisoft již představuje dva chystané přídavky, jejichž detaily nám milerád rozvedl. Návrat hlásí jak létající stroj, tak někteří staří známí.

První DLC s názvem Battle for Forli má dorazit ke konci ledna a budeme v něm bránit Forli (jaké to překvapení) před bratry Orsi s pomocí Machiavelli a Cateriny Sforzy. Za necelé čtyři dolary obdržíme 6 nových paměťových úseků, ve kterých se pokusíme ochránit Piece of Eden před krvěžíznivými Templáry. Právě v tomto přídavku se vrací i létající stroj Leonarda.

Druhý přídavek, jenž dorazí ke konci února, se jmenuje Bonfire of the Vanities, ve kterém spolu s Machiavellim prozkoumáte zcela novou oblast Florencie a pokusíte se město osvobodit z rukou šíleného mnicha Savonaroly. Ezio se také naučí jeden nový pohyb, jakýsi „skok pružiny“.

Jak mnozí předpokládali, přídavky doplní chybějící 12 a 13 sekvenci původní hry a trochu více rozevřou příběh před nástupem třetího dílu, který nás zajisté nemine. Milovníci vražd dýkou a šílených skoků se tak mohou začít připravovat.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama