rock-band-network-pobezi-az-pristi-rok
Novinka Rock Band Network poběží až příští rok

Rock Band Network poběží až příští rok

Marek Švrkala

Marek Švrkala

27. 11. 2009 13:54
Reklama

Někteří muzikanti z řad našich čtenářů už možná netrpělivě čekají na spuštění služby Rock Band Network, která hudebníkům umožní nahrávat vlastní skladby, stanovit za ně cenu a následně je s třicetiprocentním podílem nabízet celému světu. Podle zpráv uveřejněných při představování této sítě mělo být vše spuštěno už na konci tohoto roku. Bohužel ale síť nabírá nepříjemný skluz.

Situaci vysvětlil mluvčí společnosti MTV Games: „Pracujeme velmi tvrdě, aby byla otevřena veřejná beta verze Rock Band Network (RBN) ještě před koncem tohoto roku. Plné spuštění RBN pak plánujeme na začátek roku 2010. Přesné datum ale stále není možné sdělit. Avšak nástroje pro skupiny, které jsou nutné k přípravě materiálů, už jsou dostupné na stránkách creators.rockband.com/tools/download. Spuštění open bety přidá přístup do dosud uzavřené stránky, kde celá komunita může hodnotit jednotlivé písničky. Lidé, kteří se připojí na RBN (skupiny, fanoušci nebo kdokoli), budou moci přehrát jakoukoli písničku před jejím uvedením do obchodu, takže by měli být už připraveni na oficiální spuštění.“

Do konce roku tak poběží uzavřená betaverze, která se s jeho závěrem promění na otevřenou a někdy v příštím roce se snad konečně dočkáme plného spuštění celého projektu. Plánovaný je na Xbox 360 a PlayStation 3, přičemž verze na kouzelnou krabičku od Microsoftu měla být podle původních a dosud nezměněných informací uveřejněna dříve. Rock Band Network určitě výrazně rozšíří současnou hudební databázi série Rock Band, která aktuálně čítá více než 1000 písniček. Od roku 2006, kdy série zapustila své kořeny, zaznamenaly tyto písničky už 60 milionů stažení.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama