zpozdeni-frame-city-killer-se-prodluzuje
Novinka Zpoždění Frame City Killer se prodlužuje

Zpoždění Frame City Killer se prodlužuje

sleepless.

sleepless.

16. 12. 2005 12:10
Reklama

Někteří vydavatelé se v případě prvních Xbox 360 titulů otočili zády k jejich kvalitě a vydaly je bez ohledu na to jestli byly skutečně hotové nebo ne. Namco však hazardovat se svojí pověstí nechce, takže titul Frame City Killer vyjde o trošku později. Jedná se přitom o už druhé posunutí termínu vydání. Původně měla 3D akce Frame City Killer vyjít jako launch titul koncem listopadu 2005. Pak padlo rozhodnutí, že hra prostě není v takovém stavu, aby se mohla dostat hráčům do rukou a vydání bylo posunuto na 7. února 2005. Nyní došlo k posunutí termínu vydání znovu, přičemž tentokrát už nebylo žádné konkrétní datum stanoveno. V USA a Japonsku tak hra vyjde zároveň v březnu 2006 a krátce poté se snad dostane i do Evropy.

Frame City Killer se odehrává v urbanistické metropoli Frame City v jižní Asii, kde se nebývalým tempem rozšířila nová droga zvaná Visual Acid. Hráč přebírá roli nájemného vraha s přezdívkou Crow, jehož ultimátním cílem je zneškodnění postavy s přezdívkou Kahn, což je banda organizace, která na trh drogu Visual Acid uvedla. Frame City Killer hráči nabízí velkou míru volnosti ve všech svých oblastech. Je pouze na něm jakým způsobem splní danou misi. Může se vyzbrojit a jít přímo po nepřáteli, nebo si zaplatit informátora, svůj cíl bude bedlivě sledovat a pak v pravou chvíli udeřit. K dispozici je široká škála zbraní od luxusní sniperky až po zdánlivě bezcenné granáty, které však v mnoha situacích mohou zachránit nedobře se vyvíjející misi.

Vedle užití rozličných bodných a sečných zbraní i výbušnin se hráč účastní řady soubojů tělo na tělo s použitím pěstí i kopů. Za vytváření kombo úderů a likvidaci několika nepřátel v řadě je hráč samozřejmě odměňován a získává přístup k bonusovému vybavení. Diky HW možnostem a užití Unreal Engine 3 technologie hra nabízí detailní grafické zpracování i obrovské herní prostředí, v němž se pohybují tisíce inteligentních NPC postav a žijí si svým vlastním životem nezávislým a hráči.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama