zazraky-se-deji-fan-projekt-king-s-quest-ix-zije
Novinka Zázraky se dějí - fan projekt King's Quest IX žije!

Zázraky se dějí - fan projekt King's Quest IX žije!

sleepless.

sleepless.

10. 12. 2005 10:50
Reklama

Společnosti vlastnící práva na už mrtvé série si obvykle hlídají, aby práva nikdo nezneužil a často možná až příliš tvrdě zasahují i vůči nadšencům vytvářejícím remaky, nebo neoficiální pokračování. Tentokrát však společnost VU Games udělala výjimku.Ona výjimka se týká fan projektu (trilogie), který budou příznivci adventur znát pod názvem King's Quest IX: Every Cloak Has A Silver Lining, na němž docela dlouho pracovali tvůrci z amatérského týmu Phoenix Online Studios.

Společnost VU Games nejdříve před několika měsíci přišla s tím, aby tvůrci z výše uvedeného týmu veškeré práce na titulu King's Quest IX: Every Cloak Has A Silver Lining zastavili. Nápor příznivců, kteří o sobě dali vědět, byl však natolik masivní, že se odpovědní lidé z VU Games zamysleli a zjistili, že neoficiální pokračování série King's Quest nikomu neuškodí, právě naopak. Proto tedy tvůrcům z Pheonix Online Studios povolili, aby nadále ve vývoji trilogie King's Quest IX: Every Cloak Has A Silver Lining pokračovali. Jedinou jejich podmínkou byla úprava názvu, takže se teď celá trilogie bude honosit názvem King's Quest IX: The Silver Lining.

První epizoda - díl s podtitulem Shadows už je tedy opět ve vývoji a měla by být brzy dokončena. Zatím však není jasné kdy k tomu dojde. Tvůrci raději neoznámili žádný konkrétní termín, aby si sami sobě neuvázali smyčku kolem krku. Zatím je tedy jisté jen to, že se epizoda Shadows objeví někdy během roku 2006.Po dlouhé době se tedy opět ukázalo, že silná komunita fanoušků může být užitečná i k něčemu jinému než k oživení diskusního fóra. Tvůrci z Pheonix Online Studios samozřejmě všem fanouškům děkují a upozorňují, že v následujících dnech a týdnech na ně na homepage King's Quest IX: The Silver Lining čeká nejedno příjemné překvapení.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama