xbox-360-verze-tekken-6-na-konci-pristiho-roku
Novinka Xbox 360 verze Tekken 6 na konci příštího roku?

Xbox 360 verze Tekken 6 na konci příštího roku?

sleepless.

sleepless.

31. 12. 2006 11:20 1
Reklama

Současní (platí pro zahraničí) i budoucí (platí pro zbytek světa) majitelé konzole PS3 už výhledově přišli o nejeden titul, který byl, nebo spíše měl být, původně PS3 exkluzivní. Naposledy to byla kupříkladu bojovka Virtua Fighter 5, která na Xboxu 360 vyjde jen o pár měsíců později, než na PS3. No a jak se zdá, či spíše spekuluje, tak to samé se možná stane i v případě šestého Tekkena. Zatím se stále jedná o PS3 exkluzivní titul, ale po internetu se šíří zprávy o tom, že se společnost Namco Bandai připravuje i Xbox 360 verzi Tekken 6, která by měla vyjít na konci roku 2007, opět jen pár měsíců po PS3 verzi.

Tato informace přitom pochází ze stejného zdroje, který oznámil Xbox 360 verzi Virtua Fighter 5 ještě předtím, než to oficiálně potvrdila společnost Sega.  Docela zajímavě přitom zní doprovodná informace o tom, že společnost Namco Bandai připravila a skrze PlayStation Network vydala PS3 verzi Tekken 5: Dark Resurrection jenom proto, aby dostála své dohodě se Sony, podle níž měla v roce 2006 vydat alespoň jeden nový Tekken titul pro PS3.

Zdali se info o Xbox 360 verzi ukáže jako pravdivé, se dozvíme až v průběhu dalších týdnů, či spíše měsíců. Rozhodně to však nezní nijak zvlášť nepravděpodobně. Stačí si vzpomenout na prohlášení prezidenta Namco-Bandai Takea Takasu z konce listopadu. Takasu tehdy prohlásil, že aby jeho společnost na jakémkoli PS3 titulu vydělala, tak musí nejdříve prodat 500 000 kusů. Vydání na více platformách, zvlášť u obecně očekávaných titulů, je tedy ve světle této informace docela logickou záležitostí. No, uvidíme, jak to dopadne, a nejenom s údajnou Xbox 360 verzí Tekken 6, ale i se spekulacemi opředenými Xbox 360 verzemi titulů Metal Gear Solid 4 a Devil May Cry 4.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama