x360-verze-age-of-conan-stale-ve-vyvoji
Novinka X360 verze Age of Conan stále ve vývoji

X360 verze Age of Conan stále ve vývoji

sleepless.

sleepless.

2. 12. 2008 14:24 3
Reklama

Nedávno odhalené a následně i potvrzené informace o propuštění 70% zaměstnanců americké pobočky Funcomu zjevně vyvolaly jisté obavy o zdraví firmy a připravovaných projektů. Přestože oficiálně šlo o propuštění lidí pracujících "pouze" v oddělení zákaznických služeb a kontroly kvality (QA). Proto se redakce MTV Multiplayer blogu natvrdo zeptala Funcomu, jestli snižování stavů jakkoli ovlivní život MMO Age of Conan, popřípadě, zdali to má co dočinění s Xbox 360 verzi zmíněné onlineovky. A dostalo se jim následující odpovědi od produktového manažera Funcomu Erlinga Ellingsena:

„Nechtěli jsme tím nijak ovlivnit vývoj Age of Conan ani žádné další naší hry. Nadále se držíme našich plánů. Xbox 360 verze (AoC) je pořád ve vývoji, ale stále platí, že se nehodláme vázat k žádným konkrétním termínům. Strašně rád bych vám poskytl víc informací, ale v této chvíli prostě nemůžu.“

Proto tedy po posledním odsunu hry stále platí, že se X360 verze AoC dočkáme nejdříve na podzim 2009. Hlavně, že nepadla za oběť Damoklovu meči, který však nad hrou možná visí.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama