update-cod5-v-pacifiku-homepage-bondovky
Novinka Update: CoD5 v Pacifiku, homepage Bondovky

Update: CoD5 v Pacifiku, homepage Bondovky

sleepless.

sleepless.

10. 5. 2008 15:50 9
Reklama

Update 10. 5.

Nejmenované zdroje buď od Activision, či rovnou od týmu Treyarch Kotaku prozradili, že se Call of Duty 5 (stále ne oficiální název) nebude odehrávat v nové válce, ale je zasazena do staré známé 2. světové a oním novým bojištěm bude Pacifik. Rozhodně jsme zvědaví, jestli vedle nezbytných Amerikánců budeme moci hrát i za Japonce a jejich utopickou představu sjednocené jihovýchodní Asie. Jinak bude hra používat Call of Duty 4 engine a údajně už je v současnosti hratelná a testuje se, což rozhodně neznamená, že je hotová :)

Bondovka Quantum of Solace bude využívat podkladového materiálu nejenom ze stejnojmenného filmu, ale i z předchozího dílu Casino Royale a bude tedy sloužit jako příběhový most. Pro hráče a milovníky Bonda to znamená šanci, že se dočkají ve filmu neviděných dobrodružství. Jak už bylo řečeno, vyjde hra už letos v listopadu společně s filmem, dočkají se jí majitelé snad všech myslitelných platforem (PS2, PS3, Xbox 360, PSP, DS, Wii, PC, mobily). Čerstvě byla rovněž spuštěna oficiální stránka hry, která sice nenabízí žádné konkrétní informace, ale zcela zjevně naznačuje lokace, do nichž se v roli Jamese Bonda podíváme. Jmenovitě to jsou: Londýn, Vídeň v Rakousku, italská Siena, Černá Hora, Benátky, jezero Como rovněž v Itálii, Miami na Floridě a Bolivie. Pokud homepage hry navštívíte osobně, můžete si u jednotlivých měst a míst prohlédnout i první artworky.

Původní zpráva

Kromě jiného se šéf vydavatelské Activision divize Mike Griffith zabýval během konference s analytiky po zveřejnění hospodářských výsledků za účetní rok 2008 také budoucností značek Call of Duty a James Bond. Druhou jmenovanou koupila Activision v předminulém roce od EA, kde už měli Bonda po sérii mizerných her plné zuby.

Nová Call of Duty hra vyjde ještě v tomto fiskálním roce (končí 31. Března 2009) na PC, Xbox 360, PS2, Wii, PSP i DS a co je hlavní, bude zasazena do nového vojenského prostředí, čili možná nepůjde o druhou světovou, ale zase nějakou alternativní současnost, či dokonce scifárnu, chraň nás pánbůh. Griffith ovšem nepotvrdil, ani nevyvrátil zvěsti o tom, že Call of Duty 5 (to si jen my takhle číslujeme, žádné strachy) nevyvíjí Infinity Ward, nýbrž tým Treyarch, který má na kontě kromě jiného CoD3.

Abychom nezapomněli na toho Bonda. Opět nevíme, jestli hru s britským agentem 007 vyvíjí fámami zmiňovaný britský tým Bizarre Creations, který od minulého roku patří Activision. Vyloučit to nelze. Jisté je však to, že nová Bond hra bude postavena na Call of Duty 4 enginu a na trh se dostane společně s bondovkou Quantum of Solace, která do kin vyrazí už letos. Takže se letos mohou fandové známého agenta těšit na dvojí dávku akce a milostných scének.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama