ubisoft-predstavuje-splinter-cell-double-agent
Novinka Ubisoft představuje Splinter Cell Double Agent

Ubisoft představuje Splinter Cell Double Agent

sleepless.

sleepless.

15. 12. 2005 08:20
Reklama

Společnost Ubisoft se dnes na chvilku probrala ze zimního spánku a oficiálně představila stealth akční titul Tom Clancy's Splinter Cell Double Agent, který vyjde na jaře 2006 ve verzích pro PC, Xbox, Xbox 360, Gamecube a PS2. Splinter Cell Double Agent je další díl v populární sérii stealth akcí od společnosti Ubisoft, který oproti předchozím dílům přináší hned několik významných změn. Sam Fischer bude čelit zatím největšímu teroristickému nebezpečí. Aby teroristům zamezil v naplnění jejich šílených plánů, tak se musí stát jedním z nich.

Sam Fischer se musí stát zločincem, aby mohl teroristickou organizaci zničit zevnitř jedním přesně mířeným úderem. Z výše uvedeného plyne, že bude hráč v roli dvojitého agenta Sama Fischera řešit celou řadu dilemat. Bude se muset dostatečně snažit, aby jej teroristé přijali mezi sebe, ale zároveň nesmí překročit určitou mez, aby se skutečně nedostal na druhou stranu zákona. V jeho dodržování však nesmí být příliš puritánský, jinak by mu teroristé nikdy neuvěřili a mezi sebe jej nevzali. Tvůrci hráčům nabízí velké množství možností jak jednotlivé úkoly splnit. Design levelů je totiž dosti otevřený. Záleží skutečně pouze na splnění cíle a přežití. Zbytek už je čistě v rukou hráče, na nějž v průběhu hry čekají dvojí úkoly - od NSA a od teroristů.

Aby hráč uspokojil obě strany, tak bude nucen převzít taktiky skutečných dvojitých agentů. Otevřený design koresponduje s tím, že hra nabízí několik možných konců. Hráč sám svými činy ovlivní, který z nich uvidí a prožije. Jednotlivé mise hráče zavedou opět do celého světa včetně Afriky, Asie, Evropy i USA, kde má teroristická organizace své ústředí. Sam Fischer bude samozřejmě vybaven novými hračkami i zbraněmi z obou stran. K dispozici tedy budou jak zbraně, jež používá NSA, tak i ten nejmodernější arsenál z černého trhu. Chybět nebude ani online podpora, přičemž každá verze hry bude mít svůj speciální mód.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama