tvori-spector-steampunkoveho-mickey-mouse
Novinka Tvoří Spector steampunkového Mickey Mouse?

Tvoří Spector steampunkového Mickey Mouse?

sleepless.

sleepless.

23. 12. 2008 11:06
Reklama

Warren Spector už je možná unavený z dělání her o chlápcích s pistolkama v černých kožených mundůrech, ale pokud je na informaci z Gamasutry alespoň jedna nit pravdivá, tak legendární designér žádný velký pokrok neudělal. Namísto borců v kožených bundách a hubertusech dělá hru o chlapíkovi, který černou kůži nosí zcela přirozeně. Ano, prý je to Mickey Mouse.

Redakce Gamasutry údajně viděla několik artworků ke hře s pracovním názvem Epic Mickey. Scény na kresbách zobrazené zahrnují město sestavené z různého harampádí a šrotu, surrealisticky zpracovanou invazi strojů s tvářemi Sedmi trpaslíků na pobřeží a spoustu velkých ozubených kol i dalších objektů podobného charakteru, což by mohlo znamenat, že Spectorova nová hra šoupne Mickey Mouse do pořádné steampunkové šlamastiky.

Je samozřejmě možné, že redakce Gamasutry viděla artworky, které se vůbec aktuální hry Junction Point netýkají, nebo pochází z již překonané fáze vývoje. Na druhou stranu však musíme počítat s variantou, že skutečnost odpovídá dohadu. Ostatně, Warren Spector je de facto už od července minulého roku zaměstnancem spol. Disney, která v té době Junction Point koupila. V dohledné době se zřejmě nedozvíme, jestli Spector skutečně slavného myšáka Mickeyho vyslal do steampunkové reality. Prozatím si s touto ideou můžete pohrávat a laškovat nejenom s možnostmi, které se přímo nabízí, ale i s nápady, které by vám s ohledem na křečovitou ochranu vlastních licencí ze strany Disneyho přišli normálně zcela nerealizovatelné.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama