trofeje-a-tisic-novych-urovni-pro-echochrome
Novinka Trofeje a tisíc nových úrovní pro Echochrome

Trofeje a tisíc nových úrovní pro Echochrome

sleepless.

sleepless.

12. 12. 2008 10:53
Reklama

Jednou z nejlepších věcí na PS3/PSP perspektivolamu Echochrome je možnost vytvářet vlastní úrovně, a jak naznačuje update na Playstation Blogu, hráči toho zhusta využívají.  Doposud vzniklo 3 700 hráčských úrovní, kterými se vývojáři poctivě probrali za účelem výběru těch nejlepších, aby je zařadili do aktuálního Echochrome updatu. Ten tedy krom jiného přináší výběr 1000 hráči vytvořených úrovní, které tvůrci sami označují za často překvapivé a zajímavé z vývojářské perspektivy. Oprávněnost takových komentářů si můžete otestovat v menu Freeform, kam byla tisícovka nových úrovní updatem umístěna.

Update dále do Echochrome přidává podporu trofejí, které však získáte pouze za předpokladu, že všech 56 původních úrovní úspěšně absolvujete znovu. A ztratit by se určitě neměla i nově přidaná podpora screenshotů, která je už pár týdnů součástí základního PS3 vybavení a do budoucna by tuto funkci měly podporovat všechny PSN i diskové hry.

Tímto updatem samozřejmě podpora Echochrome nekončí. Japonští vývojáři už připravují druhý patch, o jehož obsahu však prozatím nechtějí hovořit a dobře dělají. Stejně by je majitelé hry moc neposlouchali, jejich pozornost bude nějakou dobu upřena k pokoření té tisícovky úrovní od kolegů hráčů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama