tridy-v-mmorpg-the-chronicles-of-spellborn
Novinka Třídy v MMORPG The Chronicles of Spellborn

Třídy v MMORPG The Chronicles of Spellborn

sleepless.

sleepless.

16. 12. 2005 14:00
Reklama

Tvůrci z týmu Khaeon se konečně rozhodli zveřejnit informace o třídách, z nichž si hráči budou moci vybrat při tvorbě postav v chystaném MMORPG The Chronicles of Spellborn, jež se právě nyní nachází v první fázi betatestu. The Chronicles of Spellborn nabídne celkově devět tříd, které jsou rozděleny do třech kategorií - Warriors, Spellcasters a Rogues. Ve hře bude tento systém fungovat tak, že si hráč na počátku zvolí pouze kategorii a konkrétní třídu si pro svoji postavu zvolí až ve chvíli, kdy získá určité množství zkušenostních bodů.

Už při pohledu na tři základní kategorie je jasné, že jsou třídy rozděleny podle toho, v jakém oboru budou jejich příslušníci vynikat. Kategorii Warriors si logicky zvolí ti co vyznávají hrubou sílu. Spellcasters je zase kategorie určená pro budoucí mágy a kategorie Rogues je šitá na míru těm co nemají v úmyslu hrát fair a neštítí se využívat různé síly temnot. Nyní už tedy seznam tříd v jednotlivých kategoriích:

Warriors

Blood Warrior - tato třída je určena zejména hráčům se sklony k obrannému stylu hry. Příslušník této třídy dokáže čerpat sílu s krevního pouta se svými přáteli, které pak umí velmi efektivně chránit před nepřítelem.

Champion - příslušník této třídy dokáže využít zkušeností a znalostí svých předků v boji proti kterémukoli nepříteli. V přímém boji se mu těžko někdo zcela vyrovná.

Furyhammer - příslušník této třídy bude skvělým vůdcem, protože v závislosti na bojových podmínkách může použít několik druhů bojových umění a má dar speciálního vidění, který se dá v bitvách použít i ve prospěch ostatních.

Spellcasters

Rune Mage - příslušník této třídy bude perfektně zvládat mocnou destruktivní magii, bude moci vytvářet runy a také zvyšovat sílu vlastní i svých spolubojovníků. Rune Mage je velká hrozba pro nepřítele a dar z nebes pro spolubojovníky.

Ancestral Mage - příslušník této třídy sice nevyniká vlastní silou a mocí, ale dokáže vyvolávat duchy a jiné dávno padlé bytosti. Navíc umí posilovat jejich sílu. Stává se tak z něj velmi nebezpečný protivník.

Oracle Disciple - díky studiím věštectví dokáže příslušník této třídy zmírňovat, nebo zcela negovat účinky nepřátelských kouzel. Dokáže též léčit zranění těla i duše a ve vhodnou chvíli může své spolubojovníky příjemně překvapit vyvoláním magických posil. Oracle Disciple sám nic nezmůže, ale pro skupinu hráčů se může snad stát nepostradatelným.

Rogues

Trickster - příslušník této rasy vyniká svojí rychlostí, zručností a schopností vyvolávat u nepřítele iluze. Dokáže vyrábět malá zařízení, či předměty, které vylepšují jeho vlastnosti, nebo jsou určeny ke zranění, či zmatení nepřátel.

Facedancer - příslušníci této rasy vnikají v neslyšném pohybu, ovládají zbraně i boj na blízko a na dálku a hlavně dokáží měnit svůj tvar i podobu. Pokud bude třeba někoho neslyšně odpravit, tak právě Facedancer je tím nejlepším adeptem.

Dead Hand - doménou příslušníků této třídy jsou jedy a celá řad dalších, především podpůrných, schopností. Osamocen příslušník třídy Dead Hand mnoho nezmůže, ale jako podpora skupině spolubojovníků dokáže nepřátelům hodně zatopit.

To jsou tedy třídy, které budou k dispozici ve slibném MMORPG The Chronicles of Spellborn. Další informace jsou k dispozici na homepage.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama