shivering-isles-dalsi-tes-iv-oblivion-datadisk
Novinka Shivering Isles – další TES IV: Oblivion datadisk?

Shivering Isles – další TES IV: Oblivion datadisk?

sleepless.

sleepless.

18. 12. 2006 12:46
Reklama

The Elder Scrolls IV: Oblivion je obsahově vskutku obrovská hra, o tom není nejmenších pochyb. Zásluhu na tom mají nejenom oficiální a neoficiální moduly, ale i datadisk Knights of the Nine, který kromě všech doposud vydaných oficiálních modulů nabídl i dostatek zbrusu nového obsahu v podobě nové frakce a s ní spojených questů. Komunita skalních fanoušků The Elder Scrolls série je však nenasytná a dlouho bez nového oficiálního obsahu nevydrží. A to značí jediné, že Bethesda určitě chystá další datadisk, nebo alespoň nové oficiální moduly.

No a právě v tomto momentně se nám hodí do krámu název Shivering Isles, který si Bethesda, respektive spol. ZeniMax Media zaregistrovala u US patentového úřadu 17. srpna tohoto roku společně s názvem datadisku Knights of the Nine. Mohlo to být samozřejmě jenom preventivní opatření, ale taky nemuselo. Je totiž nanejvýše podezřelé, že společně s z registrací názvu Shivering Isles si spol. ZeniMax media zaregistrovala i doménu shiveringisles.com (zadejte tady). No a korunu spekulacím o datadisku TES IV: Oblivion – Shivering Isles (ano už tu rovnou hovoříme o datadisku) nasadily informace z OXM (Official Xbox Magazine) a finského magazínu Pelit, podle nichž Bethesda přípravy datadisku Shivering Islels potvrdila, ale následně si vyžádala jejich stažení.

Když si dáme všechny výše uvedené indicie dohromady, tak z toho jasně vychází, že se bude další datadisk, nebo expansion jmenovat Shivering Isles a možná bude součástí chystané PS3 verze, zatímco majitelé Xbox 360 a PC verzí si jej budou moci zakoupit zvlášť. Pro ty co nesnesou, že se Bethesda věnuje práci na novém obsahu pro TES IV namísto vývoje Fallout 3, tu máme jedno upozornění. Už dříve se vedení Bethesdy jasně vyjádřilo v tom smyslu, že většina vývojářů pracuje na Fallout 3 a o další obsah pro Oblivion se stará jen nevelká skupinka lidí.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama