seznamte-se-s-polskou-akci-the-protector
Novinka Seznamte se s polskou akcí The Protector

Seznamte se s polskou akcí The Protector

sleepless.

sleepless.

16. 5. 2008 12:46
Reklama

U sousedů v Polsku se zrodil další tým, jehož zakladatelé si zvolili název Gingerbread Studios a nějakou dobu pracovali v utajení na akčním titulu The Protector pro PC a Xbox 360, který byl právě dnes představen. Tak se podíváme, co pro nás polští perníkáři mají.

Základem příběhové linky jsou dvě postavy – bývalý příslušník britských MI6 a současný žoldák Jonathan Kane a půvabná americká archeoložka Jennifer Guile. Obě dvě postavy jsou hratelné ve svých vlastních segmentech, přičemž v Jonathanově kůži bude hra spíš tradiční střílečkou s taktickými prvky, zatímco za Jennifer si užijete mnohem více plížení a skrývání. Aby bylo jasno, tak Jonathan a Jennifer jsou bývalí milenci. Dva roky se neviděli a dohromady je svedou aktivity teroristů z organizace Scarlet Vengeance, kteří jdou po Jennifer. Ona jediná zná umístění mocného aztéckého artefaktu, kvůli němuž přišla o otecka. Jennifer potřebuje pomoc a jediný, kdo jí může zachránit zadek je právě bývalý přítel Jonathan.

V čem se bude The Protector lišit od konkurence, která v tomto žánru hodně silná? V zásadě ničím třeskutě originálním. Jak už je zmíněno, bude akční složka tvořena plížením, ale i drsnými přestřelkami, v nichž bude záhodno používat překážky a objekty, které však střelbě z kalachů neodolají navždy. Platí to hlavně o tenkých zdech a dřevěných překážkách. Součástí akce bude i civilní obyvatelstvo, které si půjde za svými každodenními povinnostmi a na náhlou střelbu bude reagovat zmatečně, což by je pouze jeden z mnoha dynamických prvků ovlivňujících dění ve hře. No a v duchu moderního trendu nebude hře chybět ani menší dávka jednodušších prostorových puzzlů a pár miniher, snad to nebude jen překonávání elektronických zámků. Termín vydání zatím The Protector nemá, což je logické, když vývojáři prozatím nemají ani distributora/vydavatele, který by jejich výtvor měl na trh ve správnou chvíli uvést.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama