rekapitulace-chystanych-projektu-radar-group
Novinka Rekapitulace chystaných projektů Radar Group

Rekapitulace chystaných projektů Radar Group

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

31. 3. 2008 11:38
Reklama

V polovině března se na stránkách společnosti Radar Group objevily zprávy ohledně třech chystaných projektů. Nejen naše pozornost se zaměřila směrem k Prey 2, tedy pokračování poměrně úspěšné FPS, ve které jste coby indián Tommy zachraňovali Zemi. Ve druhém díle by se měl Tommy vydat dále do vesmíru a čelit tam podobnému nepříteli. Tyto informace jsou však půl měsíce neměnné, a proto se podíváme i na ostatní představené hry.

V první řadě jde o 3rd person adventuru Incarnate , vyvíjenou pro platformy PC, PS3 a Xbox 360. V příběhu hry dojde na reinkarnaci duší historicky nejvíce zlých lidí, přičemž ke zhmotnění dojde v současném Chicagu. Hlavní hrdinou Incarnate bude Thomas Ludlow, vycvičený tajnou organizací k tomu, aby tyhle nehodné duše zajal. Během vyšetřování v temných uličkách bude muset Thomas řešit svoji záhadnou minulost. Hra je ve vývoji ve spolupráci s dosud neoznámeným studiem.

Třetí hrou je již dříve známý titul Earth No More, který měl v zárodku na starost tým 3D Realms. Práce ale nejspíš nešly podle představ, a tak se hry ujal Radar Group spolu s Recoil Games. Co se obsahu hry týče, půjde o střílečku v rambo stylu. Hlavní postava hry, Will Foster, specialista na chemické zbraně, je vyslán do Washingtonu, kde byl spáchán plynový útok. Příběh by měl odhalit hlubší spojitosti a vyústit v atmosférickou záležitost.

Pokud nyní trochu tápete a netušíte, kde se vzala právě skupina Radar, vězte, že jde o nově založenou společnost, v jejímž čele stojí Jim Perkins a Scott Miller. Známí matadoři herního průmyslu si dali předsevzetí, že se ujmou IP, které nějakým způsobem stagnují, naleznou pro ně vhodné vývojáře a oživí vývoj. Na oficiálních stránkách společnosti můžete ve výčtu projektů najít i dva neohlášené, uvidíme, co se z nich vyklube.

První obrázek pod novinkou je koncept z Incarnate, druhý pak z Earth No More. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama