rainbow-six-vegas-akce-ve-meste-hrichu
Novinka Rainbow Six: Vegas - akce ve městě hříchu

Rainbow Six: Vegas - akce ve městě hříchu

sleepless.

sleepless.

31. 7. 2006 12:30
Reklama

O chystané taktické akci Rainbow Six: Vegas se v poslední době hovořilo hlavně v souvislosti s tím, že se náplň hry jaksi nezamlouvala politikům z Las Vegas. Jejich protesty naštěstí rychle zapadly a zatím se nezdá, že by se jako bumerang vrátily. Proto máme dostatek času na to, abychom se věnovali hře samotné, která hráče, jako člena speciální R6 jednotky, zavede do ulic Las Vegas. Město totiž čelí hrozbě teroristů, které je třeba zastavit. Rainbow Six Tvůrci z týmu Ubisoft slibují, že se mají hráči připravit na méně bezhlavé akce, ale spíše na pomalejší taktickou hru, které se hráč zúčastní jako velitel tříčlenného R6 týmu Logan Keller, jež bude rozdávat příkazy svým dvěma spolubojovníků Michaelu Waltrovi a Jung Parkovi.

S novými postavami přichází i nový herní styl. Důležitou roli hraje taktika a spolupráce členů týmu, kteří si budou navzájem poskytovat in-game rady ohledně dalšího postupu. Hráč tak může čekat, že jej bude Park upozorňovat na možnost hacku počítače, zatímco Walter se připomene třeba ve chvíli, kdy bude k dispozici možnost udělat si s pomocí výbušniny alternativní vchod. Běh hry nebudou narušovat žádné statické briefingy. Všechna rozhodnutí bude hráč dělat v reálném čase, kdy se bude muset na základě dostupných informací rozhodnout kudy jeho tým na teroristy zaútočí a jakou taktiku a zbraně přitom zvolí.

Údajně pokročilá umělá inteligence se má postarat o realistické chování teroristů, kteří budou spolupracovat, sdělovat si informace, krýt se, zkrátka dělat všechno, aby hráče a jeho tým zneškodnili. Co se technické stránky hry týče, tak se mohou hráči těšit nejenom na zbrusu nový next-gen engine, ale i na motion capture animace pořízené s pomocí předních hollywoodských kaskadérů. Novou technologií bude poháněna i multiplayer část, v níž si bude hráč moci stvořit vlastní postavu a postupně si skrze úspěchy v online soubojích odemykat například nové vybavení. Líbí, nebo nelíbí? Nám se Rainbow Six: Vegas na základě dostupných informací docela líbí (i když si velké naděje na cokoli revolučního neděláme), což platí i o nových screenshotech v naší galerii.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama