predstaveni-lma-manager-06-pro-pc-xbox-360
Novinka Představení LMA Manager 06 pro PC/Xbox 360

Představení LMA Manager 06 pro PC/Xbox 360

sleepless.

sleepless.

16. 12. 2005 12:00
Reklama

Když už jsou PS2 a Xbox verze sportovní simulace LMA Manger 2006 na trhu, tak se společnost Codemasters může plně soustředit na vývoj verzí pro PC a Xbox 360, které budou spíše novými tituly než porty. Jasně to dokazuj už to, že PC a Xbox 360 verze budou využívat nového herního i databázového enginu. To samo o sobě představuje šílené množství změn oproti verzím pro PS2 a Xbox. Codies se však nezastavili pouze u implementace nového enginu, jež podporuje multi-threading. Xbox 360 a PC verze toho zkrátka nabídnou ještě víc.

Když to vezeme stručně (protože toho je hodně) tak si zmínku zaslouží přepracovaný interface, který těží z většího množství tlačítek na gamepadu v případě Xboxu 360 verze a možnosti využívat myši a klávesových zkratek v případě PC verze. Uživatelské rozhraní bylo také vyčištěno a co šlo sloučit, to bylo sloučeno, čímž by se měl dramaticky snížit počet stránek, jež bude hráč muset prolistovat, než se dostane k potřebné informaci. S interfacem úzce souvisí i 3D zápasový engine, který bude v HD rozlišení vypadat více než dobře, stejně jako zbytek hry. Novinkou je možnost nechat si po zápasech, nebo vlastně i v jejich průběhu vybírat a přehrávat zajímavé situace v enginu hry.

Nejde však jen o to, že si hráč nechá přehrát situace z jednoho matche, ale je to možné hned z několika zápasů naráz v samostatných okýnkách. Množství informací, které se tak k hráči dostane za určitý čas, je daleko větší než v předešlých dílech série, kde často trvalo půl dne, než se člověk někam proklikal. Díky tomu, že engine hry podporuje multi-threading, tak by všechny operace a kalkulace v Xbox 360/PC verzích měly probíhat daleko rychleji než je tomu u PS2 a Xbox verzí. Hra si navíc bude moci pamatovat hráčovi trenérské úspěchy i neúspěchy až 20 sezón nazpátek. Hráč si tedy může vyzkoušet kompletní kariéru fotbalového trenéra/manažera a ne pouze její část u jednoho klubu.

Jedním z největších lákadel PC/Xbox 360 verze však není nová grafika ani nových engine, ale možnost stahovat si skrze službu Xbox Live (Xbox 360), nebo volně (PC) updaty, jež hodlá společnost Codemasters pravidelně vydávat.  Updaty budou samozřejmě obsahovat informace o přestupech, nebo jiných důležitých událostech a hráči tak budou moci svoji verzi hry udržovat pořád updatovanou a nic je tím pádem nepřekvapí. Jinak co se obsahu týče, bude Xbox 360 a PC verze takřka identické s verzemi pro PS2 a Xbox. K dispozici tudíž budou týmy z více než 50 zemí světa, respektive ze všech kontinentů včetně Afriky.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama