predstaveni-herni-adaptace-filmu-flushed-away
Novinka Představení herní adaptace filmu Flushed Away

Představení herní adaptace filmu Flushed Away

sleepless.

sleepless.

31. 1. 2006 14:55
Reklama

Společnost D3Publisher of America, Inc. oznámila uzavření dohody se společností DreamWorks Animation SKG, na jejímž základě výše uvedený publisher vydá koncem roku videoherní adaptaci chystaného CG filmu Flushed Away, který pro DreamWorks právě vytváří britská společnost Aardman Features. Těm co za názvy firem nic nevidí postačí vědomí, že studio Aardman Features má na svědomí dokonalé filmy, filmečky a skeče, v nichž hrají hlavní role Wallace a Gromit.

Videoherní adaptace filmu vyjde na platformách PC, PS3, Gamecube, GBA, Nintendo DS a půjde o příběhovou akční arkádu s adventure prvky, která se bude snažit napodobit zejména humor a svojskost jednotlivých postav. Hra však nabídne i postavy unikátní, které ve filmu k vidění nebudou a to samé platí i pro některé lokace. Konzolové verze hry bude mít na starosti zkušený tvůrčí tým Vicious Cycle a verze pro handheldy obstarají týmu Altron a ART.

Příběh filmu a tím pádem i hry se zabývá bláznivým dobrodružstvím krysy z vyšší společenské vrstvy jménem Roddy, který si žije svůj poklidný život v bytě v Kensingtonu za asistence dvou sluhů Gilberta a Sullivana. Jednoho dne se však do blízkosti Roddyho vloudí pouliční krysa jménem Syd. Roddy se chce Syda jako lůzy zbavit tím, že je hodlá nalákat do vodního víru v odpadu, ale Syd není žádný hlupák. Celé to zaonačí tak, že se obětí víru stane Roddy, který je tak doslova a do písmene spláchnut (Flushed Away) do stoky, kde najde zbrusu nový svět zvaný Ratropolis. Roddy tady potká Ritu, po níž chce aby jej dostala ven z odporného prostředí zpět do jeho bytu. Rita mu pomůže, ale ne zadarmo, protože cesta ven bude hodně nebezpečná. Hlavní překážku představuje žabák jménem Toad, který se bude chtít s pomocí svých přisluhovačů (Spike a Whitey) Roddyho a Rity zbavit, respektive je bude chtít sníst. Když to nevyjde a dvojice Spike/Whitey selžou, tak Toad neváhá a nechává poslat do Francie pro svého bratrance, obávaného žoldáka, který se jmenuje Le Frog. Ten už bude pro Roddyho a Ritu skutečným nebezpečím.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama