otevreny-dopis-johna-riccitiella
Novinka Otevřený dopis Johna Riccitiella

Otevřený dopis Johna Riccitiella

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

1. 4. 2008 07:19 19
Reklama

Chtěl bych začít omluvou všem, komu společnost Electronic Arts ublížila. Po dlouhá léta se vedení, včetně mě, dopouštělo příšerných rozhodnutí a špatnými hrami se kdysi legendární jméno změnilo na dvě nejvíce nepopulární slova v herním průmyslu. Omlouvám se všem herním veteránům, kteří museli přetrpět další a další díly našich sportovních sérií, jako je například Madden NFL, lišící se od sebe jen nepatrnými změnami; zmínit musím i více než třicet Sims produktů v uplynulém osmiletém období. Omlouvám se každému v herní branži, kdo byl vystaven těmto nelidským praktikám předhazování stále toho samého a musel snášet megalomanství Electronic Arts a všech jejich podřízených.

Chci vás ale ujistit, že tohle je Electronic Arts minulosti. Počátkem prvního dne našeho fiskálního roku 2009 bych rád učinil první kroky k ujištění, že Electronic Arts je společností zasluhující úctu. Plánujeme mnoho opatření na cestě ke společnému smíru.

S okamžitou platností se všechna pokračování našich sérií, která měla vyjít v tomto fiskálním roce, přesouvají na fiskální rok 2010, abychom přes opravdovou inovaci zajistili kvalitu. Všechny naše hry, které vydáme ve fiskálním roce 2009, budou zcela nová IP. Dále platí, že žádný ze zaměstnanců EA nebude týdně pracovat déle než 40 hodin. Je to ostatně škodlivé pro psychiku a psychologické zdraví pracovníků, což dále ústí v příšerné produtky. Jako zde máme vzájemný vztah mezi hodnocením na Metaciritc a odbytem produktů, musíme respektovat i korelaci mezi uspokojením zaměstnanců a tržbami.

Jak už jsme začali minulý týden hrami Portal, Team Fortress 2 a epizodami Half-Life, budou i všechny nadcházející produkty EA vydávány ve dvou verzích – jedna bez reklam, a druhá s reklamami o $10 levnější.

Toto jsou jen úvodní opatření, na naší cestě jich plánujeme mnohem víc. Doufám, že se k nám v této etapě přidáte.

Upřímně váš,
John Riccitiello
CEO
Electronic Arts

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama