obrazky-video-a-info-z-divinity-2-ego-draconis
Novinka Obrázky, video a info z Divinity 2: Ego Draconis

Obrázky, video a info z Divinity 2: Ego Draconis

sleepless.

sleepless.

8. 8. 2008 10:38 1
Reklama

Minulý týden to bylo takové lehké teasování, dnes už se PC/X360 RPG Divinity 2: Ego Draconis představuje naplno včetně obrázků a mírně pochybného streamovaného videa. Obrázky najdete pod textem, video si můžete pustit na této stránce (nechte ty dva hlasatele trošku vykecat) a co se informací týče, no do budoucna je hledejte na oficiální stránce. Zatím musí stačit krátký popisek, který o hře nic moc neřekne.

Důležité je, že Divinity 2 přímo navazuje na Divine Divinity, čili pevně věříme, že herní svět bude opět plný zajímavých postav i míst a questů. V roli mladého Dragon Slayera, který by se měl stát Dragon Knightem (překládat netřeba) se spoustou unikátních vlastností, bude prozkoumávat už zmíněný fantasy svět, bojovat, obchodovat a samozřejmě i volit cestu vpřed. Nečekejte však jakoukoli větší nelinearitu, ale spíš tradičně rovný hlavní příběh se spoustou odboček a nepovinných událostí. O povolání vašeho hrdiny nebude rozhodovat volba hned na začátku, postupně jej budete tvarovat specializací v jednotlivých schopnostech a je pouze na vaší věcí jestli svého hrdinu uděláte rytířem, mágem nebo zlodějíčkem.

Divinity 2 snad uvidíme za pár dní na Games Convention v Lipsku, abychom se mohli přesvědčit, že to opravdu není jen jedno z mnoha dalších 3D RPG, ale opravdový nástupce RPG klenotu Divinite Divinity. A kdo tuto hru za klenot nepovažuje....jeho chyba.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama