novy-snowboarding-na-assassin-s-creed-enginu
Novinka Nový snowboarding na Assassin’s Creed enginu

Nový snowboarding na Assassin’s Creed enginu

sleepless.

sleepless.

28. 5. 2008 20:50
Reklama

První zmínka o snowboardovém titulu od Ubisoftu, na jehož vývoji se podílí známý sportovec Shaun White, padla už v únoru 2006. Byla však zároveň na dlouhou dobu poslední, protože konkrétní informace a screenshoty ze hry Shaun White Snowboarding byly zveřejněny až dnes, čili o zhruba dva a půl roku později.

Shaun White Snowboarding běží na Assassin's Creed enginu, což samozřejmě platí pouze pro Xbox 360, PS3 a PC verze. Wii verzi pohání jiná technologie a obecně se dá říci, že se jedná o úplně jinou hru. Základem všeho je otevřený svět, čili sněhem pokryté svahy různé povahy, na nichž se budeme volně prohánět v přesně vymezených soutěžních kláních, nebo jen tak pro radost. Podobně jako v Burnout Paradise se bude prolínat single a multiplayer, kdy můžete jezdit sami proti NPC postavám, nebo proti živým soupeřům. Podporována bude také kooperace.

Vedle samotného ježdění přijde Shaun White Snowboarding s řadou miniher, možností navrhnout a upravovat vzhled i vybavení vašeho jezdce. Co nenabídne jsou předem připravené animace. Veškeré objekty se budou řídit zákony mírně upravené fyziky, přeci jenom to je hra a ne simulátor. Wii verze hry se bude lišit nejenom použitým enginem a tím pádem i vzhledem, ale také podporou Wii Balance desky, abyste měli pocit, že skutečně jedete na prkně a dále nabídne mnohem více lineární postup ve hře, včetně příběhové linie. Všechny verze hry vyjdou ještě letos, zřejmě někdy okolo vánoc, když bude venku alespoň troška sněhu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama