phantasy-star-universe-novinky
Novinka Phantasy Star Universe - novinky

Phantasy Star Universe - novinky

sleepless.

sleepless.

7. 12. 2005 11:01
Reklama

Akčnímu RPG Phantasy Star Universe není věnována tak velká pozornost jakou si tento titul zaslouží a to hned z několika důvodů. Bohatě však stačí už jen fakt, že hra nabídne plnohodnotnou online i offline část. V offline části se příznivci série Phantasy Star mohou těšit na nijak neořezané plnohodnotné RPG s akčními prvky, tradičně dramatickým příběhem, charismatickými postavami a hrací dobou cca 40 hodin. Online část na tom také není špatně a jakmile se do ní hráči ponoří, tak zjistí, že jde zase o plnohodnotné MMORPG.

Velmi příjemná je aktuální informace o tom, že obě dvě chystané verze pro PS2 a PC mezi sebou budou v online módu kompatibilní. Do společného online světa budou moci vstupovat majitelé PS2 a PC verze zároveň bez jakýchkoli omezení, pokud se tedy nepočítá jiné vizuální zpracování, ovládání a interface v případě obou verzí. Sega dále nedočkavým fanouškům oznámila, že na ně čeká velmi komplexní systém pro tvorbu postavy, který nabídne možnost měnit vzhled svého avatara do posledního detailu včetně spodního prádla, pro něž existuje více než 5 nastavení. Přitom snad není třeba připomínat, že lze vybírat z X typů obočí, vlasů, lícních kostí, očí, řas, barvy kůže atd..

Na konec zřejmě nejlepší zpráva, která se týká pravidelných měsíčních poplatků, jež by v případě Phantasy Star Universe nemusely být tak vysoké jako u konkurenčních MMORPG titulů. Sega zatím oznámila pouze poplatky pro Japonsko, které se pohybují na úrovni 10 dolarů, nebo 8 dolarů pokud hráč nechá spol. Sega, aby si poplatky každý měsíc srážela z kreditky automaticky sama. V Evropě a USA lze však čekat poplatky o něco nižší, protože v Japonsku je co se her týče, trošku dráž než ve zbytku světa.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama