zvucna-jmena-v-porote-igf-2009
Novinka Zvučná jména v porotě IGF 2009

Zvučná jména v porotě IGF 2009

Tomáš Nadrchal

Tomáš Nadrchal

4. 7. 2008 09:15
Reklama

Předevčírem jsme vás informovali o zahájení okna pro přihlašování do příštího ročníku nezávislého festivalu IGF 2009, dnes si povíme něco o lidech, kteří se na festivalu představí jakožto porotci.

Nové síly v porotě pro ročník 2009 představují Chaim Gingold, designer Spore, Kyle Gabler, spolutvůrce World of Goo, hlava The Sims Studia Rod Humble, spolutvůrce Civilization IV. Soren Johnson, spoluzakladatel Rock Paper Shotgun Jim Rossignol a nesmí chybět ani loňský vítěz Seumas McNally Grand Priz Petri Purho.

Z těch, kteří se do řad porotců vrací, se představí tvůrce hry Braid Johnatan Blow, tvůrce N+ Raigan Burns a tvůrce Aquarie Derek Yu. Vedle nich se za Big Huge Games zúčastní Brian Reynolds, za studio SuperVillain Chris Rausch a za Foundation9 Chris Charla. Tato jména ještě rozšíří trojice novinářů, N’Gai Croal z magazínu Newsweek, Chris Kohler za Wired News a Stephen Totilo za MT News.

Všechna tato jména, byť se nejedná o kompletní seznam porotců, by měla zajistit vysokou úroveň v rozhodování o udělení cen jak v hlavní, tak ve studentské soutěži, neboť se jedná o odborníky na slovo vzaté.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama