nove-mise-pro-sw-force-unleashed-na-ceste
Novinka Nové mise pro SW: Force Unleashed na cestě

Nové mise pro SW: Force Unleashed na cestě

sleepless.

sleepless.

30. 9. 2008 13:23 1
Reklama

Ať už se vám Star Wars: The Force Unleashed líbila, nebo naopak nelíbila, můžeme se v klidu a míru shodnout na tom, že to byla poměrně krátká hra (4-5 hodin poklidným tempem). A až když máme v tomto jasno, tak si můžeme říct, že ti kdo SW:TFU hráli rádi a s nadšením, by jistě pár hodin hraní navíc uvítali. A vývojáři jim v tomto vyjdou vstříc.

Ještě před koncem roku se totiž majitelé PS3/Xbox 360 verzí hry dočkají zbrusu nové úrovně, která se odehrává v chrámu rytířů Jedi na planetě Coruscant, kde bude Vaderův přidržtažka hledat info o svém papínkovi a konfrontovat své vnitřní démony. Ti co už hru mají projetou, tak moc dobře tuší, na který okamžik z hlavní kampaně tato nová mise navazuje (ačkoli bude hratelná samostatně přímo z hlavního menu). Je to mise, v níž se učedník vrací na místo, kde probíhá úplně první mise s Vaderem a na chvilku jej zastaví závan vlastní minulosti. Více nebudeme vyzrazovat, snad je to všem jasné. Komu ne, tak v původní informaci na Kotaku je to všecko vypsáno až do mrtě.

Tato nová mise je přitom pouze jednou z mnoha (údajně až dvou tuctů) dalších, které byly v různých fázích předprodukce hry vyškrtnuty ze seznamu těch, které budou v základní hře. Když tedy bude zájem ze strany hráčů dosti velký, mohou klidné vývojáři vydávat v pravidelných intervalech nové mise a udělat z SW:TFU v podstatě epizodický titul. Ale to je hudba vzdálené budoucnosti. Zatím není ani jasné, kolik bude nová úroveň vlastně stát, ale to se jistě včas dozvíme. Mezitím se mohou majitelé hry těšit ještě na další stažitelný obsah, který bude mít podobu nových skinů a modelů včetně Luke Skywalkera, Obi-Wan Kenobiho, Ki-Adi-Mundiho a Kit Fista. A ani tyto nové modýlky jistě nebudou zdarma.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama