nhl-09-s-eliasem-a-lokalizaci-next-gen-verzi
Novinka NHL 09 s Eliášem a lokalizací next-gen verzí

NHL 09 s Eliášem a lokalizací next-gen verzí

sleepless.

sleepless.

30. 6. 2008 11:01 8
Reklama

NHL 09 s Eliášem a lokalizací next-gen verzí
i Zdroj: Hrej.cz
Minulý rok Jarda Jágr, letos Patrik Eliáš aneb z průmyslového Kladna do horácké Třebíče. Tak vypadá geografický přesun hokejové série NHL, jejíž letošní ročník zkrášlí svojí přítomností na přebale právě Eliáš.

„Můj život patří hokeji už od dětství, a tak cokoli je s ním spojené je mi vlastní. Každý zápas je pro mě úžasnou a jedinečnou šancí jak proměnit příležitost ve výhru. Proto když jsem získal možnost stát se tváří NHL pro rok 2009, neváhal jsem ani vteřinu. Pevně věřím, že hra přinese všem hodně radosti,“ pronesl Eliáš pro účely tiskovky české pobočky Electronic Arts, která přinesla minimálně ještě jednu potěšující informaci.

Lokalizace do češtiny a tuzemských ligových soutěží se letos nedočká pouze tradiční PC verze, ale i next-genové verze hry. Bohužel není v tiskovce specifikováno jestli to platí třeba jen pro X360 verzi, nebo obě dvě (PS3, X360), ale z formulace věty odvozujeme, že platí druhá možnost.

Co se týče hry samotné, nabídne krom vyhlazenější grafiky úpravu Skill Stick systému, zejména větší a nové možnosti v obranné fázi (zvedání hole soupeři, vkládání hole do přihrávky). Dále přibude online mód 6 na 6 pro 12 hráčů z celého světa a ligové soutěže ČR, Ruska, Německa a sólo mód Be a Pro, v němž se dá hrát za jednoho hokejistu. Jaký to bude mít ve výsledku vliv na hru samotnou, to ukáže až ostrá zkouška. Důvěřuj, ale přověřuj!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama