nasup-novych-her-od-konami
Novinka Nášup nových her od Konami

Nášup nových her od Konami

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

16. 5. 2008 10:26
Reklama

Nových her není nikdy dost, což nám už včera dokázali vývojáři z Konami, oznámením nové Castelvanie pro Nintendo DS. Tím ale výčet očekávaných her od výše jmenovaných vývojářů nekončí, takže k nim dnes můžeme přihodit další dvě. Obě vyjdou na podzim a obě pojí fakt, že se neobjeví na PC. Buďme ale konkrétní:

Rock Revolution byl oznámen včera večer v rámci Gamer’s Night a bude se jednat o hudební hru konceptuálně srovnatelnou s hrami Rock Band, či Guitar Hero, o kterých se poslední dobou začíná opět mluvit ve spojitosti s možným pokračováním první, a již oznámeném čtvrtým dílem druhé zmiňované hry. Hlavním nástrojem Rock Revolution budou bicí, zahrát si ale budete moci i na basovou a hlavní kytaru. Podle oficiálního vyjádření půjde údajně o nejvíce inovativní a zároveň nejrealističtější hru na trhu, která nabídne vysoce kvalitní hudební periferie. Základní hudební výbava bude čítat 40 písní, počítá se však s možností stahování nových balíčků v X360 a PS3 verzi. Vybrat si budete moci z 15 postav a sehrát s nimi rockové vystoupení v několika singleplayerových i multiplayerových módů. Mezi nimi nebude chybět mód kariéry, kde se budete učit nové techniky hraní a plnit všechny výzvy. Kromě zmiňovaných verzí vyjde hra ještě pro Nintendo Wii a DS, a to už na podzim letošního roku. Už nyní se na kartě hry (X360, PS3) můžete mrknout na první obrázky anebo zhlédnout debutový trailer, představující očekávanou koncepci hry.

Druhou hrou je survival advnetura Lost in Blue, která se s přízviskem Shipwreckd! poprvé podívá na platformu Wii. Hra bude vycházet z předešlých DS dílů, nabídne však trojrozměrný pohled a celkově kvalitnější grafiku v korespondenci s možnostmi konzole. Co se příběhu týče, opět se ocitnete na záhadném ostrově pokrytém lesy a s aktivní sopkou uprostřed. Úkolem bude prozkoumat celý ostrov a buďto se dostat domů, nebo alespoň uzpůsobit ostrov k životu hrdiny a jeho přátel. Za pomoci obou Wii ovladačů budete plnit více než 40 miniher jako je rybaření, stavba domečku nebo rozdělávání ohně. Stejně jako v případě Rock Revolution vyjde i Lost in Blue Shipwreck! letos na podzim.

Na tomto místě pak ještě můžeme dát prostor třetímu dílu Lost in Blue na DS, který vyšel 18. března letošního roku. Podobně jako v předchozích dílech i zde se ujmete jedné z postav ztracených na záhadném ostrově s jedinou nutností – přežít. Po dohrání příběhu se vám následně odemknou další dvě hratelné postavy, dovolující prozkoumat ostrov jinak, s důrazem na odlišné věci a postupy. Podle vývojářů tak série dostává nový impulz a my už můžeme jen souhlasit s tím, že jde o stále kvalitnější adventurní počin.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama