moto-racer-se-vraci-tentokrat-na-ds
Novinka Moto Racer se vrací, tentokrát na DS

Moto Racer se vrací, tentokrát na DS

sleepless.

sleepless.

26. 5. 2008 08:53 2
Reklama

A teď zas trošku nostalgie v podobě znalostní soutěže. Takže, jak se jmenovala poslední hra francouzského týmu Delphine Software před jeho likvidací? Možnosti jsou následující:

Moto Racer se vrací, tentokrát na DS
i Zdroj: Hrej.cz
a) Another World
b) Moto Racer 3
c) Shaq Fu

Než si dočtete tuhle výplňovou větu, tak byste měli znát správnou odpověď. A ještě než dojde k jejímu veřejnému odhalení, tak všichni, co tipovali správně, se od nás mohou těšit na pukrle a malinové lízátko. Až se někdy potkáme, cenu milerádi předáme. Teď už však správná odpověď: B. Přesně tak, poslední hra Delphine byl třetí Moto Racer z roku 2001, který nabízel celkem 6 závodních klání včetně jízdy na okruzích i ve městě, motokrosu i superkrosu a další skopičiny. Celkově šlo o poměrně vydařenou, byť ve své době poněkud zabugovanou hru, která se ještě letos dočká znovuzrození na malé platformě handheldu Nintendo DS.

Společnost Nobilis totiž představila závodní titul Moto Racer DS, který - evidentně zvůle boží – vychází z MR3, jen namísto šesti disciplín nabídne „jenom“ čtyři.  Kdyby tak mělo každé takové "jenom" takovýto podtext… Každopádně se jedná o následující disciplíny: Moto GP (okruhové závody), Traffic (závody ve městě za provozu), Freestyle a Supercross (motokros v hale). Ovládání hry je uzpůsobeno možnostem DSka a jeho dotykového displaye, ale co zní mnohem zajímavěji, MRDS (taky zajímavá zkratka) bude podporovat multiplayer 6 hráčů, zatím netušíme, jestli jen lokálně, nebo též přes internet. No a na tomto prvním videu si můžete prohlédnout nejenom hry, na něž moto Racer DS navazuje, ale i záběry přímo z těchto slibných DSKových závodů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama