kooperativni-final-fantasy-pro-ds-a-wii-pristi-jaro
Novinka Kooperativní Final Fantasy pro DS a Wii příští jaro

Kooperativní Final Fantasy pro DS a Wii příští jaro

sleepless.

sleepless.

10. 12. 2008 16:31
Reklama

V roce 2008 už dva Final Fantasy Crystal Chronicles tituly pro DS a Wii vyšly, ale Squeenix to neřeší. Pere to do majitelů zmíněných platforem horem spodem, prostě kudy to jen jde a na jaro příštího roku potvrzuje vydání DS/Wii nedávno odhaleného titulu Final Fantasy Crystal Chronicles: Echoes of Time. Ono to však není na škodu, opravdu dobrých her je na Wii potřeba jako soli a tím spíš od third-party vývojářů a ne přímo od Nintenda.

FFCC: Echoes of Time skrývá svoji pravou podstatu za tradiční příběh hrdiny v pubertálním věku, který – ačkoli sám zjevu ženského – bude zachraňovat kamarádku, která byla postižena netypickou nemocí. Při té příležitosti se geroj a jeho gang podívá za hranice vesnických pozemků a zjistí, že skutečný svět vypadá trošku jinak než dosavadní Potěmkinova iluze.

Čert však vem všechny báchorky, protože tím hlavním tahákem hry má být akční RPG dobrodružství až pro čtyři hráče na Wii i DS. FFCC:Echoes of Time totiž podporuje společné hraní na Wii a DS, přičemž hra samotná se na obou platformách bude lišit jen technickým zpracováním, ovládáním a dalšími drobnostmi. Jinak budou obě verze obsahově totožné a umožní hrát dohromady kupříkladu 3 hráčům na DS a jednomu na Wii, nebo 2 hráčům s DS a 2 s Wii, atd. Podporován je online multiplayer přes Wi-Fi Connection, i místní multiplayer přes Wi-Fi.

Hratelností se hra řadí mezi akční RPG, které bude hráče angažovat v nespočtu stejnorodých questů, v nichž půjde především o vykostění nepřátel, sbírání, prodej a nakupování předmětů i vylepšování vlastností jednotlivých postaviček. Pro multiplayerové zátahy se bude určitě hodit možnost registrovat a následně ve hře používat vlastní výkřiky a fráze (vedle těch, které už ve hře jsou), bez nichž by domluva při online hraní nebyla nejjednodušší. Hra totiž evidentně nepodporuje hlasovou komunikaci. Takže znovu připomínáme, FFCC: Echoes of Time vychází v Evropě příští rok na jaře.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama