jak-to-je-s-konzolovymi-verzemi-mmo-apb
Novinka Jak to je s konzolovými verzemi MMO APB

Jak to je s konzolovými verzemi MMO APB

sleepless.

sleepless.

17. 4. 2008 11:58
Reklama

Akční MMO APB – All Points Bulletin bylo představeno už před více než 3 roky a když už jsme s ním pomaloučku začali počítat do rozverného článku o hrách, které nikdy nevyjdou, tak vývojáři z Realtime Worlds předvedli na letošní GDC parádní prezentaci včetně in-game videa. Najednou nás PB opět zajímá a nejsme v tom sami, fandové her ve stylu GTA by si na APB měli rovněž smlsnout, tedy samozřejmě až se pořádně vyřádí v nadcházejícím GTA IV. No a s ohledem na to, jak široká je základna hráčů a obdivovatelů městských akcí ala GTA, tak je docela důležité prohlášení bosse Realtime Worlds Davea Jonese pro The Scotsman, v němž naznačil, že APB bude celosvětově spuštěno v roce 2009 a to nejenom pro PC, ale zřejmě i platformy Xbox a PlayStation.

Článek na The Scotsman je však primárně zaměřený na finanční stránku fungování Realtime Worlds, konkrétně na získané investice a plány ohledně launche a provozu APB, které by ony investice měly zhodnotit. Pro nás obyčejné hráče je mnohem zajímavější vyjádření managera RTW Colina MacDonalda pro GamesIndustry.biz, které se týkalo případných konzolových verzí APB.

Jisté je, že hra vyjde pro PC a v případě konzolových verzí, hlavně verze pro PS3, je situace následující: „Má se to takhle, ano, všechny (PS3, X360) konzole bereme v potaz a budeme je z hlediska možností zkoumat. Nic ovšem v této chvíli není rozhodnuto, takže vlastně není co říct. Ano, vážně se tím (APB pro PS3) budeme zabývat, ale to neznamená, že projekt dostane, nebo nedostane zelenou.“

Takže jak to je? Na PC bude APB určitě. Ačkoli s tím řada médií počítá najisto, tak na X360 APB uvidíme možná, no pro PS3 platí v podstatě to samé, jen to možná je trošku výraznější.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama