indiana-jones-z-lega-dorazi-v-cervnu
Novinka Indiana Jones z LEGA dorazí v červnu

Indiana Jones z LEGA dorazí v červnu

sleepless.

sleepless.

11. 4. 2008 15:41 2
Reklama

Zatímco na akční adventurku z velkým Indiana Jonesem si budeme muset zcela určitě počkat nejméně do dalšího roku, tak jeho souputníka vytvořeného z LEGO kostiček se dočkáme už v průběhu léta. Společnost Activision totiž termín vydání všech verzí titulu LEGO Indiana Jones stanovila přesně na pátek 6. června.

Zapomětlivým duším připomínáme, že hra nabídne výcuc do hry přepracovaných scének ze tří klasických Indiana Jones filmů, takže budeme poslušně utíkat před velikánskou koulí, pojídat opičí mozečky kdesi v Indii a samozřejmě se potýkat i s hady. Vedle Indiho bude ve hře k dispozici okolo 60 zLEGOvaných postav, jejichž nebohá tělíčka, respektive části, bude možné mixovat a vytvářet tím postavy zcela nové, evidentně naprosto šílené.

No a co samotná hratelnost. Půjde o směs arkádové akce a jednoduché adventurky. V roli Indiho budete skákat, bičem bitchovat nepřátele, tahat za páky a řešit primitivní puzzle, abyste se mohli posouvat ve hře a smát se až do zblbnutí tomu, jak to všechno v tom LEGO kabátku pěkně roztomile vypadá. Kromě tradičních herních módů nebude chybět ani tolik oblíbená kooperace, kdy můžete k hraní přitáhnout nebožáky, kteří jsou moc mladí na to, aby si Indiana Jones filmy pamatovaly a tím pádem jim dát pořádně hutnou historickou lekci.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama