gta-iv-a-xbox-tvrdi-muziku-v-ceskych-budejovicich
Novinka GTA IV a Xbox tvrdí muziku v Českých Budějovicích

GTA IV a Xbox tvrdí muziku v Českých Budějovicích

Jaromír Möwald

Jaromír Möwald

15. 5. 2008 13:32 52
Reklama

Gangsterská hra GTA IV, kterou si na konzoli Xbox 360 vychutnávají miliony hráčů po celém světě, je pro mnoho lidí nejenom vrcholem tohoto jara, ale i celého roku. Přestřelky v ulicích Liberty City už několik týdnů plní obývací pokoje a řada hráčů prožívá drsný příběh Nika Belliče už poněkolikáté za sebou. Tohle je skutečný život, který ukáže „americký sen“ v úplně jiném světle. Další pokračování slavné série je jednou z největších událostí herního světa, které se letos objeví. Hra byla vždy ceněna pro vynikající hratelnost, velký otevřeny svět a hudbu, která byla tak kvalitní, že se prodávala jako samostatný soundtrack.

Právě hudební zpracování je jedním z důvodů, proč hráči i starší díly hrají stále dokola. Díky tomuto silnému poutu a spojení s americkým světem gangsterů a mafiánů se herní konzole Xbox 360 stala partnerem třetího ročníku Hip Hop indoor festivalu, který začíná v pátek 16. května v 19:00 v prostorách Budvar arény v Českých Budějovicích. Pro návštěvníky akce bude připravena speciální stage plná graffiti, která evokuje pocity newyorkského Bronxu. Scéna byla vytvořena týmem profesionálních návrhářů a obsahuje velké množství zabudovaných technických prvků a LCD panelů.

Mezi účinkujícími se objeví hvězda světového formátu, rapper Afu–Ra, který spolupracuje s ikonami jako Jeru the Damaja, Gang Starr, Masta Killa, Big Daddy Kane či GZA. Společně s ním vystoupí stále populárnějsí SuperCroo, Jay Diesel a Zeměvzduch. Specialitou večera potom bude freestyle battle o 1000 $ mezi česko–slovenskou špičkou Tafrobem, Restem, Strapem, Beem a dvěma rappery vybranými konkurzem. Na místě festivalu budou k dispozici konzole Xbox 360, na kterých si návštěvníci mohou zahrát GTA IV. Vstupenky na samotnou akci jsou slosovatelné a v průběhu večera bude vybrán jeden vítěz. Pro něj a jeho přátele je připraven odvoz domů osmimetrovým Cadillacem s plným barem a možností hrát hry na herní konzoli Xbox 360. Další informace o akci lze nalézt na oficiálních stránkách.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama