game-maker-v-7-0-beta-je-zde
Novinka Game Maker v.7.0 Beta je zde

Game Maker v.7.0 Beta je zde

Filip.Kraucher

Filip.Kraucher

10. 12. 2006 08:08
Reklama

Pro ty, co mají registrované a správně koupené licence na Game Maker přichází radostná zpráva. Game Maker verze 7.0 je v Beta verzi zde. Co nového přináší? Co všechno dovede? Co byly jen lži a co je pravda! Zjistíte již dnes!

Mark´s Overmars přichystal pro všechny registrované vývojáře skvělý předvánoční dárek. Game Maker 7.0 ve verzi BETA je zde a co přináší nového? Především je to nové, hezky vypadající okénko, a samozřejmě nové funkce. Nutno hned ze začátku řici, že si beta verzi jaksi nevychutnají ti, co mají nevalidní kód. Ihned po startu programu vás totiž dostane právě hláška, která jasně říká, že Game Maker nebude spuštěn pokud nemáte originální sériové číslo a nainstalovaný Game Maker 6.0.

Bohužel, již teď mohu říci, že Game Maker 7.0 BETA nepřinesl zdaleka nic nového. Jsou opraveny chyby, které jste mohli nalézt ve verzi 6.1, ale žádné nové funkce v podobě Java aplikací ani lepší Hardware podpory se nepřichystal.

Marks Overmars většinu lidí uklidnil s tím, že má s určitou pravděpodobností vyjít také Beta 2. Uvidíme, jak to dopadne. 

Více se dočtete v tématickém článku Velkýho Chytráka.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama