fifa-09-realne-statistiky-kazdy-tyden-demo-v-zari
Novinka FIFA 09, reálné statistiky každý týden, demo v září

FIFA 09, reálné statistiky každý týden, demo v září

sleepless.

sleepless.

20. 8. 2008 10:18
Reklama

Krátce po tiskové konferenci na Games Convention spol. Electronic Arts oznámila novou službu Live Season pro sportovní titul FIFA 09. Tento nový prvek, sponzorovaný jednou nejmenovanou společností se třemi pruhy ve znaku, bude do PC, PS3 a Xbox 360 verzí hry dodávat každý týden čerstvá data o hráčích, klubech a celkovém stavu ve vybraných ligových soutěžích, mezi nimiž ta česká samozřejmě chybí. Dostalo se tentokrát na anglickou Premier League, španělskou La Liga, německou Bundesligu, italskou Serii A a mexickou Primera division. Pokud tedy budete některou z těchto soutěží v FIFA 09 hrát, připravte se na to, že můžete kdykoli přijít třeba o nejlepšího útočníka ve hře jenom proto, že se zranil i v reálu.

Z pohledu globálního bude dopad každotýdenního updatu statistik a veškerých dat podle skutečnosti ještě větší, protože to snad zamezí monotónnosti hry samotné. Svoji hru budete muset přizpůsobovat nejenom změnám v kádru vašeho vlastního týmu (a tím se myslí i forma hráčů a týmová psychika), ale i každotýdenním změnám v soupeřících týmech. Samozřejmě, když se nic zvláštního nebude dít třeba v reálné německé Bundeslize, nebude se měnit ani její herní podoba. I takový může mít prvek Live Season dopad. A samozřejmě musíme být opatrní a připomenout, že na papíře sice Live Season působí opravdu lákavě, ale ve skutečnosti nemusí nijak zvlášť dobře fungovat. To se uvidí až na podzim, kdy hra vyjde.

Měli bychom rovněž zmínit, že majitelé PS3 a X360 si poslední ročník FIFA série budou moci vyzkoušet už 11. září, kdy se na XBL a PSN objeví obsahově prozatím nespecifikované demo. Jak to bude s PC demoverzí nám zatím nikdo neřekl, ale určitě přijde v nejpozději v těsném závěsu za demíčky verzí pro konzole.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama