fallout-3-operation-anchorage-v-detailech
Novinka Fallout 3 - Operation: Anchorage v detailech

Fallout 3 - Operation: Anchorage v detailech

sleepless.

sleepless.

11. 12. 2008 13:07 19
Reklama

Konec se roku se blíží, s tím i leden roku nadcházejícího a s tím také první kus nového obsahu pro Fallout 3 - Operation: Anchorage. Základní informace o tomto placeném rozšíření F3 se dostaly ven společně s oficiálním oznámením, podrobnosti se nyní společně se screenshoty objevily v Q&A na IGN.

Operation: Anchorage se bude odehrávat uvnitř virtuální reality (hráči F3 ví, oč jde), v podstatě půjde o rekonstrukci vojenské akce, k níž došlo dlouho před událostmi F3. Úkolem bude osvobodit Anchorage na Aljašce, což pro hráče znamená zbrusu nové prostředí a s ohledem na to, že na pořadu dne bude zejména urputné bojování, tak i hratelnost nového obsahu bude jiná než v F3. Nahrává tomu i fakt, že hráč při vstupu do simulátoru přijde o všechny nashromážděné prostředky (ne na pořád!) a bude nucen změnit svůj styl hraní podle toho, co mu tvůrci simulace poskytnou.

Bethesda vnímá Operation: Anchorage jako možnost nabídnout hráčům něco radikálně odlišného než znají z F3, proto bude nový obsah tolik odlišný graficky (screeny na IGN prozradí víc) i hratelností, ale kupříkladu i nadílkou nových zbraní, exotických doplňků i brnění a samozřejmě i nepřátel. Dokonce se jim do hratelnosti podařilo zakomponovat lehké taktické prvky, když jedním z úkolů hráče bude navigování speciální vojenských týmů při bojích k čínské základně i do ní.

Přesný termín vydání zatím Operation: Anchorage nemá. Víme však, že bude stát 800 MS bodů (X360)/ cca 250 Kč (PC) a celý tento veliký quest bude do hry přidán v podobě nové lokace na mapě, která bude přístupná bez ohledu na aktuální úroveň postavy hned, jak člověk opustí bezpečné prostory Vaultu 101. No a krom samotného zážitku si z Operation: Anchorage odnese hráč i nový perk Covert Ops, ale i některé z unikátních zbraní a vybavení. Jen škoda, že nízký level cap bude navýšen až v download packu Broken Steel, který na řadu přijde jako třetí, zřejmě někdy v průběhu jara.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama