elementy-a-jejich-zastupci-v-secret-of-mana-ds
Novinka Elementy a jejich zástupci v Secret of Mana DS

Elementy a jejich zástupci v Secret of Mana DS

sleepless.

sleepless.

8. 12. 2005 07:00
Reklama

Zatímco v Japonsku vyjde RPG Secret of Mana DS: Children of Mana už v únoru 2006, tak hráči ve zbytku světa si budou muset počkat možná až do léta. To rozhodně není příjemné zjištění, zejména když se hra s každou novou informací jeví stále slibněji. Společnost Square-Enix například nyní zveřejnila informace týkající se důležitých elementů a jejich zástupců, kolem nichž se všechno ve světě Secret of Mana točí. Jde o elementální duchy, kterých je celkem 8:

vítr - džin
země - skřítek
světlo - světluška
voda - rusalka
měsíc - luna
oheň - salamandr
temnota - stín
dřevo - dryáda

Každá zbraň ve hře bude mít jeden a či více elementálních atributů, což sehraje důležitou roli v boji proti nepřátelům, kteří budou rovněž patřit k některému z elementů. Co se magie týče, tak bude od každého elementu k dispozici hned několika kouzel obranného i útočného charakteru.

Společnost s výše uvedenými informacemi došlo i k vydání více než spousty nových screenshotů, které jednotlivé elementy presentují.

Secret of Mana DS: Children of Mana je akční RPG pro handheld Nintendo DS, kde by měly vystupovat hned tři hlavní postavy - Frick, Tumble a Pop, které se v průběhu dramatického dobrodružství setkají s celou řadou dalších NPC postav i nepřátel.

K jejich likvidaci bude sloužit spousta odlišných zbraní, kdy každá z nich bude mít speciální úder. Hráč bude mít u sebe v jeden moment maximálně dvě zbraně a samotné souboje se budou ovládat prostřednictvím směrového kříže. K navigaci herním světem však bude možné použít i stylus.

Children of Mana nabídne i možnost kooperativního hraní skrze Wi-Fi, kdy si singleplayer dobrodružství budou moci vychutnat maximálně dva hráči.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama