ea-casual-chysta-videohru-monopoly
Novinka EA Casual chystá videohru Monopoly

EA Casual chystá videohru Monopoly

Jaromír Möwald

Jaromír Möwald

24. 4. 2008 16:22 2
Reklama

Vydavatelství Casual Entertainment společnosti Electronic Arts dnes zveřejnilo informace o tom, že pracuje na hře Monopoly (pracovní titul), bude se jednat o první ze série videoher se značkou Hasbro pro konzole příští generace, mobilní telefony a PC. Tato multiplatformová videohra vychází z dlouho očekávané deskové hry společnosti Hasbro Monopoly Here & Now: The World Edition. V současnosti je vydání videoher Monopoly stanoveno na letošní podzim, souběžně se světovou premiérou své deskové předlohy. Videohry Monopoly slibují zcela nové podání nadčasové klasiky s jednoduchým herním systémem pro hráče všech věkových kategorií a úrovní dovedností.

Zbrusu nová digitální edice her přináší nový simultánní mód až pro čtyři hráče, který zajistí, že se do hry zapojí úplně každý a celá rodina si tak společně užije spoustu zábavy. Rychlejší herní systém odstraňuje zbytečné prostoje a umožňuje hráčům procházet a skupovat některé z nejznámějších měst a pamětihodností z celého světa. Jednotliví členové rodiny mohou plnit své cestovní pasy a pokoušet se odemknout nové a originální herní desky nebo se vzájemně vyzvat k duelům v zábavných interaktivních minihrách, jako je například útěk z vězení a zmizení s celým lupem. Zahrát si můžete i v offline módu pro jednoho nebo více hráčů a v boji o vítězství skoupit úplně všechno.

„EA uchopila základní herní schéma Monopoly a představila jej v dosud nepoznané formě,“ říká Chip Lange, viceprezident a generální manažer vydavatelství EA Casual. „S tímto dynamickým přístupem ke klasickým deskovým hrám firmy Hasbro jsme zrychlili tempo hry, přidali nové interaktivní miniherní sekvence a integrovali multiplayer, aby se z hry Monopoly mohla stát nikdy nekončící párty pro celou rodinu.“

„Fanoušci Monopol na celém světě se mohou těšit na opravdu vzrušující podzim,“ říká Mark Blecher, generální manažer divize digitálních médií a her Hasbro. „EA odvedli při přepracování nejpopulárnější deskové hry na světě skvělou práci, když zůstali věrni tradičnímu hernímu schématu, které si zamilovaly milióny zákazníků, a současně přidali nová digitální překvapení, možná jen v interaktivním světě. Házení kostkou a její předávání už nikdy nebude stejné.” Jelikož je datum vydání ještě pořádně daleko, tak šup šup do hračkářství (nebo do skříně) a oprášit herní základy Monopolů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama