dark-knight-hra-nebude-batman-ale-prijde
Novinka Dark Knight hra nebude, Batman ale přijde

Dark Knight hra nebude, Batman ale přijde

Jaromír Möwald

Jaromír Möwald

13. 8. 2008 12:34
Reklama

Už jste byli na filmu Temný Rytíř? Ne? Upalujte. Líbilo? Bezva. Ovšem na hru, udělanou podle filmu si nechte zajít chuť. Minimálně pro nejbližší dobu, nebo do doby vydání Temného Rytíře na DVD. Majitel licence na hru podle filmu, společnost EA, totiž na hře zřejmě pracuje, ale všechny detaily drží pod hodně těžkou pokličkou. Ovšem nevěšte hlavy, pokud si chcete za temného rytíře z města Gothamu přeci jen zahrát, stačí počkat na bojovku Mortal Kombat vs. DC Universe, nebo na online RPG DC Universe Online.

Anebo taky čekat na nově oznámenou hru Batman: Arkham Asylum, která vznikne ve spoupráci Eidos Interactive a Warner Bros. Interactive. Bude se jednat o third-person akční hru, ve které se samozřejmě vtělíme do kůže chlapíka s perfektně padnoucím kostýmem a strachem z netopýrů. Děj se bude točit okolo trablů s Jokerem, kterého Batman dovede do věznice Arkham Asylum. Tam na ně ovšem čekají další zavření superbastardi, kterým se povede uprchnout a zběsilá akce může začít. Scénář má na starosti Paul Dini, vítěz Emmy a scénárista některých dílů Batmanovského seriálu.

V Batman: Arkham Asylum budeme moci vymlátit duši z těch nejhorších zločinců, které město Gotham poznalo. Navíc jistotou je perfektní grafika a hlavně působivost prostředí, které na vás skutečně dýchne svou atmosférou. Nezbývá, než se těšit na rok 2009, kdy má Batman: Arkham Asylum vyjít a doufat, že když autoři nejsou svázáni dějem filmu, tak se bude jednat skutečně o perfektní záležitost s temným rytířem v hlavní roli.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama