dalsi-hra-od-silicon-knights-zadny-too-human
Novinka Další hra od Silicon Knights = žádný Too Human

Další hra od Silicon Knights = žádný Too Human

sleepless.

sleepless.

19. 8. 2008 07:03 3
Reklama

Silicon Knights všechno trvá dlouho. Než tento kanadský tým dokončil první část trilogie Too Human, uplynulo nám jářku více než 10 let. No a od uzavření dohody o vývoji hned několika her pro Segu už uplynuly roky skoro čtyři. A když už svět na jakékoli partnerství mezi Silicon Knights a Segou zapomněl, přihrnul se šéf SK Denis Dyack s informací, z níž jasně vyplývá, že pár let stará dohoda platí a možná se velmi brzy dozvíme něco konkrétního o jejích plodech.

V tradičně sebevědomém duchu Dyack pro CVG prohlásil: „Další hra, kterou se chystáme oznámit, nepočítaje samozřejmě pokračování v rámci trilogie (Too Human), se absolutně liší od všeho, co jsme kdy udělali“. A tento argument Dyack podpíral zmínkou o předešlých hrách svého týmu, které se jedna druhé skutečně nepodobaly, ať už to je Legacy of Kain či Eternal Darkness. A z tohoto trendu tým SK evidentně nehodlá ustoupit. „Takto chceme pokračovat i nadále, zůstat neotřelí. Právě na tom záleží a děláme všechno proto, abychom vytvářeli nové herní značky, ale také inovovali v žánrech pro...které vytváříme obsah, by se dalo tak nějak nejlépe říct,“ shrnul záměr svého týmu Dyack.

Z toho co šéf SK řekl by si člověk málem myslel, že další oznámenou hrou bude dozajista nějaká herní atomovka. A není pochyb, že pro fandy tohoto kultovního týmu tomu tak do značné míry bude. Nicméně stejně jako každého vývojáře, je třeba i Dyacka brát s rezervou. Minimálně do chvíle než se dozvíme skutečné informace o podrobnosti o hře, kterou pro Segu chystají. A schválně, copak to asi bude za hru... Mix adventury s bojovkou? Otevřené RPG s prvky hudební hry? Nebo simulátor vlakového simulátoru? A bude to horor, epika nebo krvák? Tolik možností a tak málo času. Hlavně ať proboha SK dokončí co nejdřív Too Human, protože jim snad nikdo nevěřil, že by dokázali svůj epický záměr rozsekat na tři díly bez toho, aniž by to bylo setsakramentsky poznat...

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama