crash-bandicoot-uz-je-tu-zas-vzal-i-svoji-sestru
Novinka Crash Bandicoot už je tu zas, vzal i svoji sestru

Crash Bandicoot už je tu zas, vzal i svoji sestru

sleepless.

sleepless.

29. 4. 2008 12:34 1
Reklama

Tradičně v průběhu podzimu se příznivci Crashe Bandicoota dočkají nového dílu ve stejnojmenné sérii a pokud dobře počítáme, tak je to už díl patnáctý, počítaje v to samozřejmě všechny motokárové a party odloučeniny.

Crash Bandicoot: Mind Over Mutant, jak zní název hry, navazuje herně i příběhově na předchozí titul Crash of the Titans. Opět se tedy podíváte na ostrov Wumpa Island, který už ovšem nebude mít podobu striktně oddělených lokacích, které se tvářily jako samostatné úrovně. Herní svět sice bude rozdělen na oblasti, ale budou volně přístupné a jednotlivé úkoly v nich budete plnit postupně podle toho, jak budete získávat nové schopnosti. Jakékoli myšlenky na to, že sám Crash by se mohl nějakým způsobem vyvíjet v rámci RPG systému však hoďte za hlavu. Ony nové schopnosti bude Crash získávat v podobě ovládnutých mutantů, které může nyní schovávat do pomyslné kapsy, aby je pak v pravý okamžik vytáhl a použil. Nejdříve však musí každého mutanta ovládnout, přičemž tento proces bude fungovat velmi podobě jako ovládání titánů v předchozí hře.

Přesto se však ve hře pár zbrusu nových prvků objeví. Patří k nim sada nových pohybů, Crash bude moci slézat stěny, kopat do země pro bonusy a používat nový systém protiútoků a úhybných manévrů. Poprvé v rámci série bude hra podporovat kooperaci, přičemž druhý hráč bude ovládat Crashovu sestru Coco, která kromě jiného disponuje speciální schopností Treasure Hunt a jen s její pomocí se tedy dostanete ke speciálním bonusům a pokladům. Příběhově jede nový Crash po linii rozehrané v předchozím díle, kdy Neo Cortex začal vytvářet mutanty a v tomto díle se je rozhodl, společně s nezmutovaným obyvatelstvem ostrova ovládnout pomocí promyšleného superzařízení. Všichni ho chtějí a nikdo netuší, že vysílá vlny, které pak ovládnout jejich mozek.

Crash Bandicoot: Mind Over Mutant vyjde letos na podzim na X360, Wii, PS2, DS a PSP, přičemž bychom automaticky nevylučovali ani PS3 verzi, byť se o ní tiskovka nezmiňuje. Měli bychom také poznamenat, že za vývoj hry je odpovědný tvůrčí tým Radical Entertainment, který v současnosti kutí kromě jiného skvěle vypadající Prototype. A ještě jedna věc, Crashe bude - stejně jako v předchozím díle - dabovat  Jess Harnell a některou z postav, zatím nevíme jakou, zaštítí svým hlasem i Mark Hamill.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama