co-nabidne-soundtrack-ve-fifa-09
Novinka Co nabídne soundtrack ve FIFA 09?

Co nabídne soundtrack ve FIFA 09?

Jaromír Möwald

Jaromír Möwald

14. 8. 2008 15:29 1
Reklama

Společnost Electronic Arts představila kompletní seznam skladeb pro FIFU 09, která se objeví v obchodech na celém světě letos v říjnu. Nový soundtrack hry, která již stačila posbírat řadu ocenění za své nové revoluční herní prvky, obsahuje 42 skladeb z 21 zemí napříč všemi žánry a je tak nevídanou globální hudební událostí.

V duchu každoroční tradice zazní ve FIFA 09 precizně poskládaný výběr platinových i vycházejících hvězd z celého světa, které dají rytmus a zvuk nadcházející fotbalové sezóně. Na letošním soundtracku se objeví debutové skladby italského elektro-funkového interpreta Caesar Palace, britských rockerů Kasabian, mezinárodní senzace Datarock z Artwerk Music Group, exkluzivní tracky francouzského hip-hopového fenoménu Soprano a nová skladba Toma Jonese v remixu Junkieho XL. Soundtrack dále ozdobí skladby Hot Chip, The Kooks, Foals, The Ting Tings a My Federation (Velká Británie); Radiopilot (Německo), Damian ‘Jr. Gong’ Marley (Jamajka); The Kissaway Trail (Dánsko); The Fratellis (Skotsko); Gonzales (Francie); CSS a Curumin (Brazílie); Duffy (Wales); Cut Copy a The Veronicas (Austrálie); a Sam Sparro, The Airbourne Toxic Event, MGMT a The Black Kids (USA).

„Svůj každoroční cíl, dát dohromady přední mezinárodní soundtrack, jsme splnili nad očekávání,“ řekl Steve Schnur, celosvětový výkonný ředitel EA pro hudbu a marketing. „Žádná jiná hra dosud neměla takový vliv, co se hudby týče, a FIFA 09 bezpochyby dále zvedá globální laťku. Těšíme se, až brazilští fanoušci Curuminu uslyší španělské The Pinker Tones a norské Datarock. Jsme hrdí, že Kanaďané, kteří milují Chromeo, objeví anglické Ladytron a Holanďana Junkieho XL. Chceme, aby fanoušci z Francie, Mexika a Německa objevili nové skladby a oblíbili si Señora Flavia z Argentiny, DJ Bitmana z Chile nebo Jupiter One z New Yorku. FIFA 09 posune hudební globalizaci na zcela novou úroveň.“

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama