co-jeste-chybi-ps3
Novinka Co ještě chybí PS3?

Co ještě chybí PS3?

Jan Horčík

Jan Horčík

7. 7. 2008 09:11 33
Reklama

Aktuální update firmwaru verze 2.4 dává PlayStation 3 řadu vlastností, díky kterým už jí téměř není co vytknout. Naopak, nastal čas přát si věci nové. Přesně to udělali redaktoři magazínu PlatfromNation, když sepsali 10 věcí, které by PS3 měla mít:

- In-game brouzdání po webu. Nebylo by skvělé zeptat se u jakéhokoliv zákysu na herním fóru nebo na chatu "jak dál?" (hlavní nevýhoda: zpomalení hry, ale koneckonců - hra v okamžiku kdy brouzdáte stojí)

- Vzdálené hrátky s PS Eye. Připojte se ke své PS3 vybavené kamerkou PS Eye odkudkoliv na světě a podívejte se, co se děje u vás v pokoji! (brzy po publikování článku se zjistilo, že tohle je s PS3 a PSP možné už dnes)

- Hlasové- nebo videozprávy. Ačkoliv videochat funguje vcelku bezproblémově, něco chybí a to něco je minimálně hlasová schránka, ještě lépe možnost posílat videovzkazy. (podle všeho se tohle chystá)

- Podpora pro klany. Proč by nemohly být klany integrovány v XMB přímo, nejen ve hrách?

- PSN Gamercards. Aneb když to má Xbox 360, chceme to také! (Sony oficiálně potvrdili, že něco takového se chystá)

- Více her na PSN. Není co dodávat.

- In-game privátní chat. Proč ne?

- Stahování filmů online. Chystá se. 

- Plná podpora klávesnic. Psát ve hrách s pomocí DualShocku3 nebo Sixaxis je "pain in the ass", jak říkají naši angličtí kolegové. Tak proč některé hry nepodporují klávesnici?

- Plná podpora flashe. Youtube sice funguje v PS3 prohlížeči bez problémů - ale je asi tak jediná. Další stránky postavené na flashi mají obrovské problémy. V čem je problém, Sony? (problém není v Sony, ale ve společnosti Adobe, která nechce updatovat Flash přehrávače pro jiné procesory než x86)

Čtenáři pak přidali ještě několik dalších přání, jako třeba kontinuální přehrávání filmů, video playlisty, možnost vytvářet podsložky v rámci nabídky System. Co byste si od budoucích updatů od PS3 přáli vy?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama