chysta-se-hra-podle-filmu-wanted
Novinka Chystá se hra podle filmu Wanted

Chystá se hra podle filmu Wanted

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

16. 7. 2008 23:14 1
Reklama

Nevíme jak u vás, ale my tu vnímáme hry podle filmů s velkým despektem. Rychlokvašky, vydávané jen jako další nástroj pro ždímání peněženek, s bídnou hratelností a v mnoha případech i grafikou. Čas od času ale vznikne takováto hra, která nás přinutí přemýšlet opačně a neposílat filmové hry ihned do pekel. Myslíme, že by podobný impuls mohla vyvolat hra Wanted, vznikající na námět stejnojmenného filmu. Důležitou věcí je to, že hra vyjde až po vydání filmu, takže vývojáři nebudou muset v případě nutnosti tlačit na pilu, což, doufejme, vyústí v kvalitní titul.

Stejně jako ve filmu se ve hře ujmeme role Wesleyho Gibsna a... ne, neprojdeme si příběh snímku v jeho kůži - vývojáři ze společnosti GRIN (Tom Clancy: GRAW, nyní Bionic Commando) dějovou linkou na konec filmu naváží. Znamená to, že se ocitneme ve zcela nové kapitlo příběhu, ve kterém budeme sledovat jednak to, jak se z Gibsona stává assassin a za druhé počínání celé organizace The Fraternity. Na hru se budeme dívat očima třetí osoby a podle tiskové zprávy zažijeme přesun bojového systému na zcela novou úroveň. Pokud jste viděli film, s povděkem přijmete možnost vyhýbat se kulkám, nebo spouštět zpomalený Assassin Time.

Hra je ve vývoji již od roku 2007 a dočkat bychom se jí měli koncem letošního roku ve verzíchc pro Xbox 360, PS3 a PC. Chcete-li se dozvědět o pozadí filmu více, můžete také navštívit oficiální stránky, nebo prostě zajít do kina.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama