cd-projekt-na-pc-nezapomina-chysta-2-nove-hry
Novinka CD Projekt na PC nezapomíná, chystá 2 nové hry

CD Projekt na PC nezapomíná, chystá 2 nové hry

sleepless.

sleepless.

5. 12. 2008 09:47 2
Reklama

Oznámení konzolovky The Witcher: Rise of the White Wolf mělo v zásadě dvojí efekt. Potěšilo majitele konzolí výhledem na kvalitní singplayerové RPG. Na druhé straně pak v některých případech snad až vyděsilo PC hráče, kteří (ne všichni samozřejmě) začali rozebírat své spiklenecké teorie o zradě CD Projektu, který se už do budoucna určitě na PC vykašle. Právě druhou jmenovanou skupinu by však měly alespoň částečně uklidnit výroky marketingového šéfa CD Projektu Toma Ohleo, který v rozhovoru pro VG247 jasně naznačil, že firma s PC nekončí, právě naopak. A stejné to je i s další podporou Zaklínače na PC.

„PC platformu budeme i nadále plně podporovat, stejně jako Zaklínače na PC. Právě teď připravujeme další update řešící problémy, které se objevily ve Vylepšené edici (Zaklínače) a náš komunitní tým pracuje s tvůrci modifikací, kteří kutí několik nových a opravdu velkých dobrodružství,“ ujišťuje majitele PC Tom Ohle a zároveň s tím dodává další zajímavou informaci: „Taky připravujeme další dvě hry a s ohledem na fakt, že jsme odstartovali na PC je velká šance, že přinejmenším jeden nebo oba dva tituly, budou pro PC.“

Prozatím tedy PC komunita může přestat s broušením zubů. CD Projekt má PC rád, s jeho majiteli je kamarád. Co na tom, že dělá všechno proto, aby se do budoucna kamarádil i s konzolemi.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama