bruetal-legend-v-nemilosti-activision
Novinka Brütal Legend v nemilosti Activision?!

Brütal Legend v nemilosti Activision?!

sleepless.

sleepless.

29. 7. 2008 10:02 3
Reklama

Update: Je vidět, že staré struktury sedící v prosklených kanclech sídelních budov velkých vydavatelských společností potřebují nejdříve nakopnout, než začnou dělat svoji práci.  Ale tak je to všude. Každopádně v případě Vivendi/Sierra už můžeme s klidem říci, že níže zmíněná hra podle filmové série Ghostbusters zrušena není a prý nebude, jak se pro Destructoid vyjádřila jednohlasně skupinová AI PR týmu Vivendi/Sierra. Jednoho kandidáta si tedy můžeme odškrtnout a teď už jen s napětím očekávat podobnou informaci o Brütal Legend. Uvidíte, že to nakonec bude jen nedorozumění, kterému se dalo zabránit, kdyby někdo dělal svoji práci a nenutil podezíravý internet spekulovat.

Původní informace:
Co se děje s Brütal Legend? Nepozřelo vývojářskou kohortu Tima Schafera peklo? Kam se tahle slibná metalová taškařice poděla a co s ní bude? Odpovědět na to drží v zalepené obálce dva potenciální dozorci. Buď je to Vivendi/Sierra, nebo Activision. Připomeňme si však, že v současnosti už oba dva názvy označují subjekty v rámci jedné společnosti Activision Blizzard, které se posledních pár týdnů začínají slučovat nejenom papírově, ale i prakticky. Jakou to však má návaznost na Brütal Legend?

V rámci onoho sdružování si Activision přebírá pod svá vydavatelská křídla pár videoherních značek od Vivendi/Sierra, mezi nimiž byly jmenovány Ice Age, Spyro a Crash Bandicoot. Pod značkou Activision pak vyjde i hodně slibná skoro-komiksová akce Prototype a ještě jedna prozatím neoznámená hra, kterou měla rovněž původně vydat Vivendi/Sierra. A teď se konečně dostáváme k Brütal Legend. Tento název se totiž v seznamu her, které přebírá spol. Activision, vůbec neobjevil a nezmiňuje se o nich ani Vivendi/Sierra. Stejně je na tom i hra Ghostbusters, která se však na rozdíl od Brütal Legend před veřejností neschovává. Naopak je k vidění a zahrání na každé výstavě.

Takže co? Věříme, že je to prostě jen nějaké nedorozumění, k nimž dochází každý den. A zatímco u jiných titulů bychom si toho nevšimli, zrovna u Brütal Legend to člověka dokáže vystrašit. Jistota však neexistuje, dokud někdo z Vivendi či Activision nevystoupí a neřekne, že se s Brütal Legend nadále stoprocentně počítá. Namísto toho je aktuální tiskovka týkající se výše uvedených informací plná nadšených slovíček o radosti, kterou pociťuje Activisionnad akvizicí Ice Age, Spyro A Crash Bandicoot značek. Rovněž se v tiskové zprávě hovoří o možné budoucí reorganizaci interních studií patřících Vivendi, čili Radical Entertainment, High Moon Studios, Massive Entertainment a Swordfish Studios. Jejich rušení asi není na programu dne, ale přesouvání zaměstnanců, sdružování a tak dále, to už se vyloučit nedá.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama