bring-down-the-sky-zdarma-pro-pc-mass-effect
Novinka Bring Down The Sky zdarma pro PC Mass Effect

Bring Down The Sky zdarma pro PC Mass Effect

sleepless.

sleepless.

18. 4. 2008 15:27 10
Reklama

Posun termínu vydání PC verze RPG Mass Effect na 6. června určitě nedočkavce mezi námi nepotěšil. Ale co si budeme povídat, ten ubohý měsíc čekání navíc za odladěnou hru stojí. Pokud však stále trváte na tom, jak šílená to je otrava, můžeme vám s radostí nabídnout další pádný důvod proč sklapnout a tiše, beze odmlouvání na Mass Effect čekat.

V den zahájení prodeje, čili 6. června 08, si totiž čerství majitelé PC verze Mass Effect budou moci zadarmo stáhnout obsahový update nazvaný Bring Down the Sky, za nějž se samozřejmě v případě X360 verze hry platilo a platí 400 MS body. Na to, proč není tento obsah rovnou součástí hry a musí se extra stahovat, znají odpověď sami vývojáři. Vlastně je to však úplně jedno, darovanému koni na zuby hledět ani sahat nebudeme.

Co vlastně Bring Down the Sky nabídne? Zhruba 90 minut hratelnosti, nový svět, poměrně plytký příběh, zbrusu novou rasu nepřátelských Batarianů a hlavně spoustu masseffectovské akce. Není to žádný zázrak, ale nezapomeňte, že je to zadarmo. Každopádně se s výše uvedeným obsahem setkáte v prostřední části hry, kdy si sami vybíráte, který ze tří hlavních úkolů budete plnit dříve a který později.

No ve světle těchto informací se nám zdá pravděpodobné, že v momentě, kdy bude Bring Down the Sky k dispozici zadarmo pro PC verzi Mass Effect, bude zpoplatnění zbavena i verze pro X360. Ale to se teprve uvidí.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama