blade-dancer-dalsi-rpg-pro-sony-psp
Novinka Blade Dancer - další RPG pro Sony PSP

Blade Dancer - další RPG pro Sony PSP

sleepless.

sleepless.

7. 12. 2005 12:00
Reklama

RPG titulů pro handheld Sony PSP konečně začalo přibývat a tento positivní trend by měl ještě nějaký ten měsíc vydržet. S novým RPG titulem přijde během příštího roku i sama společnost Sony a rozhodně to nevypadá špatně. Název chystaného PSP RPG je Blade Dancer a na svědomí jej mají tvůrci z týmu Hit Maker, pro něž je to debut (nejedná se o tým podobného názvu, který vytvářel tituly pro spol. Sega).

Hlavní hrdinou Blade Dancer je mladík jménem Shane, který právě podstupuje trénink, v jehož rámci musí odjet na ostrov. Setká se zde s dívkou Ferris, jíž bude pomáhat s řešením blíže nespecifikovaných problémů. Blade Dancer nabídne stylovou anime presentaci, což zahrnuje odpovídající design postav a krásné příběhové animačky. Hra samotná nabídne plně 3D zpracování včetně postav a zřejmě tradiční tahový soubojový systém.

Z méně tradičních prvků hra nabídne systém výroby předmětů z předmětů, které hráč získá během své cesty. K výrobě každého předmětu bude samozřejmě třeba nějaký návod. Hráč je bude jako obvykle sbírat během cesty a hra je bude sama evidovat. Zajímavě zní i podpora multiplayeru až pro 4 hráče, kteří budou moci společně absolvovat stejné dobrodružství. Zatím však není jasné jestli bude multiplayer podpora lokální, nebo bude fungovat i přes internet. Hra by měla přinejmenším v Japonsku vyjít 2. března 2006 přičemž souběžné vydání ve zbytku světa zatím není zcela vyloučeno i když by to byl podle všeho zázrak.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama